İstanbul Tommy Hilfiger'a ilham verecek

23 Ekim 2011 Pazar 10:26
İstanbul Tommy Hilfiger'a ilham verecek






Dünyada satış rakamı bakımından ikinci sırada yer alan ve bu başarısından dolayı Tommy Hilfiger Avrupa ve Ortadoğu Satış Direktörü  Andreas Schwörer'den ödül alan Saat&Saat Genel Müdürü Hayati Bayraktar, bu ödülü almalarındaki  en önemli etkenlerin başında güçlü bayi ağı, iyi seçilmiş perakende ağına sahip olmaları,  ürünlerinin iyi sunulması ve stokların verimli olarak kullanılması olduğunu belirtti. 
Türkiye'nin en önemli pazarlarından biri olduğunu söyleyen Tommy Hilfiger Avrupa ve Ortadoğu Satış Direktörü  Andreas Schwörer; Saat ve Saat ile olan iş birlikteliklerinin markanın Türkiye pazarında büyümesinde etkili olduğunu vurguladı. Schwörer, Türkiye'nin saat ve takı pazarında lider moda markası olma yolundaki hedeflerine Saat ve Saat sayesinde ulaşacaklarına inandıklarını belirtti. 
"Türkiye önemli bir pazar ve partnerlerimize ilham kaynağı olacağını düşünüyoruz. Bu seneki bayi toplantımızda distribütörleri İstanbul'da bir araya topladık ve önümüzdeki ilk bahar-yaz sezonuna ait ürünlerimizi Avrupa ve dünya çapındaki katılımcılara ilk kez gösterdik" diye konuşan Schwörer önümüzdeki sezon pazarda "kadın saatleri" segmentinden daha fazla yararlanacaklarını söyledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.