Jandarmaya silahlı saldırı 3 şehit var

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, uygulama yapan güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu ilk belirlemelere 2 asker ve 1 polisin şehit oldu

20 Mart 2014 Perşembe 11:59
Jandarmaya silahlı saldırı 3 şehit var






Niğde'de hain pusu,  Jandarmaya silahlı saldırı: 3 şehit

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, uygulama yapan güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu ilk belirlemelere 2 asker ve 1 polisin şehit olduğu bildirildi.
 Ulukışla ilçesi Eminlik gişeleri yakınlarında jandarma ve polis ekiplerinin uygulaması sırasında durdurulmak istenen minibüsteki kişiler güvenlik güçlerine ateş etti.

Saldırıda 2 asker ve bir polis şehit oldu. Jandarma ile özel harekata bağlı polisler, gasp ettikleri bir kamyonla kaçan zanlıların peşine düştü. Eminlik köyüne kaçan saldırganlar sağlık ocağına girerek içeridekileri rehin aldı. Burada düzenlenen operasyonda saldırganların 2'si sağ olarak yakalanırken, bir saldırgan kaçtı. Bölgeye helikopterli destek ekipleri gönderildi. Şehitlerin isimleri ise henüz açıklanmadı


SALDIRI SURİYE BAĞLANTILI

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, uygulama yapan güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu ilk belirlemelere 2 asker ve 1 polisin şehit olduğu saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Atalay, “Bana gelen bilgide Suriye notu var. Çok vahim. Seçim ortamını bulandırmak istiyor olabilirler…” ifadelerini kullandı.

O ANLARI ANLATTI

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, silahlı saldırıda yaralanan jandarma personeli, teröristlerin üzerilerine uzun namlulu silahlarla ateş açtığını söyledi.  

Saldırıda başından yaralanarak Ulukışla Devlet Hastanesine kaldırılan   jandarma personeli, AA muhabirine olay anını anlattı.

Yaralı asker, "Biz otobanda trafik ve asayiş uygulaması yapıyorduk. Bir araçtan 3 kişi indi ve uzun namlulu silahlarla üzerimize ateş açarak, el bombası attılar. Ben de şarapnel parçasıyla başımdan yaralandım. Başka bir şey hatırlamıyorum" diye konuştu.

Öte yandan, Niğde Belediyesi, cep telefonlarına gönderdiği kısa mesajla, Niğde Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı güvenlik güçleri için vatandaşları kan bağışına çağırıyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.