Kanalizasyonda sıkıştırılan 30 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Sur'da devam eden operasyonlar sırasında, kaçmak için kanalizasyon sistemini kullanmaya hazırlanan 30 kadar terörist burada etkisiz hale getirildi.

19 Ocak 2016 Salı 20:33
Kanalizasyonda sıkıştırılan 30 PKK'lı etkisiz hale getirildi






Kanalizasyonda sıkıştırılan 30 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Son Dakika Diyarbakır, İddia bugün AKŞAM gazetesinde yer aldı. Gazete, istihbarat kaynaklarına dayandırdığı habere göre, Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında 30 kadar terörist sıkıştırıldığı kanalizasyon sisteminde öldürüldü.


KANALİZASYONLARDAN KAÇACAKLARDI

Diyarbakır Sur'da son durum, PKK'lı teröristlerin kanalizasyondan kaçma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Diyarbakır Sur'da operasyon yapan güvenlik güçleri, kanalizasyonda sıkıştırdığı 30 PKK'lıyı öldürdü. Kanalizasyonu kullanarak kaçmaya çalışan 30 PKK'lı öldürüldü... Diyarbakır Sur'da PKK'lılara yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.. Akşam gazetesinin haberine göre, operasyonlar sırasında köşeye sıkışan PKK'lılar şehirdeki kanalizasyonu kullanarak kaçma girişiminde bulundu... PKK, Sur ilçesinde birçok yöntem kullanarak güvenlik güçlerine saldırıyor.. O yöntemlerden en dikkat çekicisi de kanalizasyondan terör örgütü üyeleri güvenlik güçlerine ateş ediyorlar galerilerden yararlanarak kaçıyorlardı.

İstihbaratı değerlendiren güvenlik güçleri, yaklaşık 100 teröristin bulunduğu 4 mahalleye eş zamanlı operasyon yaptı.

Çıkan çatışmada 30 terörist öldürüldü. KAYNAK AKŞAM GAZETESİ
Son Güncelleme: 19.01.2016 20:38
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Diyarbakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.