Kar kalınlığı 50 santimetreyi geçen Uludağ'da kayak sezonu başladı

08 Aralık 2012 Cumartesi 15:02
Kar kalınlığı 50 santimetreyi geçen Uludağ'da kayak sezonu başladı






BURSA (CİHAN)- Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bursa Uludağ'da, kar kalınlığı 50 santimetreyi geçince kayak sezonu başladı. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının yarın akşam saatlerinden itibaren yeniden başlayacağını ve önümüzdeki hafta içinde de devam edeceğini bildirdi.

Halen 21 otelin bulunduğu Uludağ'da zemin beyaza büründü. Uludağ yolunda ise zaman zaman sis etkili oluyor ve görüş mesafesi 30 metreye kadar düşüyor. Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, Uludağ'da kar yağışının yarın akşam saatlerinde yeniden başlayacağını belirtti. Uludağ oteller bölgesinde kar kalınlığının 50 santimetreyi geçtiğini belirten Ağaoğlu Otel Müdürü Murat Pınarcı, kayak mevsiminin başladığını açıkladı. Yağan son karla birlikte kayakseverlerin zirveye akın ettiğini belirten Murat Pınarcı, Zeminde kar tuttu. Kayakseverler kayak yapmanın tadını çıkarıyor. Uludağ'da çok hoş bir manzara var. Kar yağışıyla birlikte Uludağ'a olan ilgi de arttı. dedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.