Katliamı öven PKK'lı İtalyan kadın sınır dışı ediliyor

İstiklal Caddesi katliamını 'Taksim Meydanı çok klas bir şey' diye övgüyle sosyal medya hesabında paylaşan PKK'lı İtalyan kadın sınır dışı edilmek üzere adliyeye getirildi,

22 Mart 2016 Salı 01:40
Katliamı öven PKK'lı İtalyan kadın sınır dışı ediliyor






Katliamı öven İtalyan kadın sınır dışı ediliyor


İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki canlı bombalı saldırısını son dakika olarak veren İngilizce bir haberi sosyal medya hesabında takipçileriyle “Taksim Meydanı. Çok klas bir şey (Piazza Taksim. Che figata) sözleriyle paylaşan 23 yaşındaki İtalyan Giovanna Lanzavecchia Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 'terör örgütü propagandası' yapmak suçundan kaldığı otelde gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü'ne getirilen İtalyan kadın hakkında yapılan detaylı incelemenin ardından adliyeye sevk edildi.

PKK VE UZANTILARINI ÖVEN PAYLAŞIMLAR, AĞIR SİLAHLA ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAF


Lanzavecchia'nın sosyal medya hesabını inceleyen TEM ekipleri, terör örgütü PKK ve uzantıları olan YPG ve YPJ'yi öven İngilizce, İtalyanca ve Kürtçe ve Arapça sayfalardan paylaşımlar yapıldığını, ayrıcı kadının ağır silahlarla çekilmiş fotoğrafları bulunduğu tespit etti.

SAYFANIN VE PAYLAŞIMLARIN KENDİSİNE AİT OLDUĞUN KABUL ETTİ

Lanzavecchia'nın sosyal medya sayfasının kendisine ait olduğunu kabul ederek, paylaşımların suç olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi. Giovanna Lanzavecchia için adli süreç, sınırdışı kararıyla sonuçlandı.

İŞLEMLERİ TAMAMLANINCA SINIRDIŞI EDİLECEK

Polis ekipleri, İtalyan turist Giovanna Lanzavecchia'yı İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne bağlı Kumkapı Geri Gönderme Merkezi'ne götürdü. Lanzavecchia'nın işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınırdışı edileceği öğrenildi.

PKK terör örgütünün propagandasını yaptığı gerekçesiyle Sultanahmet'te gözaltına alınan Giovanna Lanzavecchia'nın, Beyoğlu'ndaki patlamayla ilgili son dakika haberini takipçileriyle paylaştığı ve "Taksim Meydanı... Çok klas" yazdığı ortaya çıktı. Lanzavecchia sınır dışı edilecek.
Son Güncelleme: 22.03.2016 01:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 2016-03-22 19:45:22

bu kadın neden sınır dışı ediliyor bu yaratık sınırdışı edilmeden tutuklanmalı. fotoğrafları ve paylaşımları hiç hoş değil ölen ölmeyen herkese hakarettir bu paylaşımlar.