Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bilal Yılmaz atandı

13 Aralık 2012 Perşembe 14:17
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bilal Yılmaz atandı






KAYSERİ (CİHAN)- İbrahim Ceylan´ın ayrılmasıyla boş kalan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Kayserili bir isim atandı. Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü´ne getirilen Bilal Yılmaz, pazartesi günü görevine başlayacak. Yılmaz, Toprakla ödeşmeye geliyorum. dedi.

Geçtiğimiz aylarda ani bir kararla görevinden istifa eden Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan´ın yerine vekaleten Osman Elmalı bakıyordu. İl Milli Eğitim Müdürü´nün ne zaman atanacağı merakla beklenirken, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz´ın Kayseri´ye atandığı açıklandı.

Kayseri doğumlu olan Bilal Yılmaz, memleketinde hizmet edecek olmanın sevincini yaşadığını dile getirdi. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün memleketinde de görev yapmanın bir övünç kaynağı olduğunu söyledi. Yılmaz, Rahmetli Kadir Has´ın 'Biz, kazandırdığımız eserlerle övünmeye değil, doğduğumuz toprakla ödeşmeye geldik' sözü gibi benzer duygular yaşıyorum. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül´ün memleketinde görev yapmak bir övünç kaynağıdır. Her Milli Eğitim Müdürünün böyle bir ilde görev yapma hayali vardır. Bu şerefe nail olmak beni mutlu etti. Allah´tan çok istediğim bir şeydi. Toprakla ödeşmeye geliyorum. şeklinde konuştu.

Yılmaz, okul, öğretmen ve vatandaşın bir arada buluşturulmasıyla sosyal alanda başarının artacağını da sözlerine ekledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.