Kayseri Park, Cumhuriyet Bayramı'na hazırlandı

27 Ekim 2012 Cumartesi 17:33
Kayseri Park, Cumhuriyet Bayramı'na hazırlandı






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için 30 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek bir program hazırlandı. Program kapsamında, Sağnak Koleji Anaokulu öğrencileri sahneye çıkacak. Altıncı sınıf öğrencileri de folklor ve dans gösterisi yapacak.

Cumhuriyet'in 89. yılı, Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bu amaçla, 30 Ekim Salı günü Kayseri Park'ta özel bir program yapılacak. Sağnak Koleji'nin katkılarıyla gerçekleşecek etkinlikler kapsamında, salı günü saat 19.00'da ilk olarak sahneye Sağnak Koleji Anaokulu öğrencileri çıkacak. Daha sonra altıncı sınıf öğrencileri Kayseri Park ziyaretçileri için folklor ve dans gösterisi yapacak. Aynı gün, Kayseri Park'ta Atatürk'ün sevdiği parçalar da seslendirilecek.

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamak ve yaşatmak için böyle bir program hazırladıklarını söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına olan ilgi ve katılımın her yıl artıyor olması, bizleri çok sevindiriyor. Kutlamalara tüm Kayseri halkını bekliyoruz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.