Kimse Yok mu ve Fatih Üniversitesi´nden Gazze'ye yardım işbirliği

05 Aralık 2012 Çarşamba 12:36
Kimse Yok mu ve Fatih Üniversitesi´nden Gazze'ye yardım işbirliği






İSTANBUL (CİHAN)- Kimse Yok Mu Derneği ve Fatih Üniversitesi Gazze´ye yardım göndermek için işbirliği yaptı. Üniversite öğrencilerinin geliri Gazze'ye gönderilmek üzere hazırladığı ürünler kampüste satışa sunuldu. Elde edilen gelir Kimse Yok Mu aracılığıyla Gazze´ye ulaştırılacak.

Fatih Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Merkezi gönüllerinin hazırladığı 125 çeşit ürün üniversitenin Mevlana Meydanı´nda satışa sunuldu. Kimse Yok Mu Derneği´nin `Şimdi Gazze´de yaraları sarma zamanı´ kampanyasına destek olmak için yapılan satışlara öğrenciler ve öğretim üyeleri destek verdi.

Toplumsal Duyarlılık Merkezi Müdürü Gökay Gecü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kimse Yok Mu Derneği ile daha önceden birçok projeyi beraber yaptık. Bu kermes ve SMS desteği ile elde edilen geliri önümüzdeki günlerde dernek yetkililerine teslim edeceğiz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.