Kızı tarafından kayıp başvurusu yapılan Halis Toprak hastanede çıktı.

Kızı tarafından kayıp başvurusu yapılan Halis Toprak hastanede çıktı.

27 Mayıs 2014 Salı 09:44
Kızı tarafından kayıp başvurusu yapılan Halis Toprak hastanede çıktı.






Nedir bu kızından çektiği. Kayıp başvurusu yapılan Halis Toprak hastanede çıktı.

İşadamı Halis Toprak’ın iki çocuğu Aynur Toprak ve Aysel Duruk babalarından haber alamadığı ve hayatından endişe ettiklerini belirterek karakola kayıp başvurusunda bulundu. Aynur Toprak, babasını "Hastaneye götüreceğim" diyerek yanından alan kardeşi Ahmet Toprak ile babasının yardımcıları E.Ü., S.K. ve Z.K.'den şikâyetçi olduğunu ifade etti. Savcılık, yapılan şikâyet üzerine olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Aynur Toprak, ayrıca kız kardeşi Aysel Duruk Toprak ile birlikte babalarının vesayet altına alınması talebiyle dava açtı. Şikayet üzerine İstanbul Asayiş Şube Kayıp Bürosu'ndan gelen polisler arama başlattı. Ünlü iş adamı özel bir hastanede bulundu.
Bir zamanların ünlü zenginleri arasında yer alan Halis Toprak, 71 yaşındayken 17 yaşındaki yardımcısıyla evlenmişti. Toprak iki sene önce de kızı Aysel Toprak Duruk'a "Oturduğun ev benim. Ya kira öde ya da terk et" diyerek dava açmıştı. Aysel Toprak, babasının yaptığı evliliğe karşı çıkmış, şirketleri yönetemiyor" diyerek vasi tayini istemiş ve "Akıl sağlığı yerinde değil" gerekçesiyle rapor talep etmişti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.