Kozanlı öğrenci, Türkiye temcilciliği için destek turuna çıktı

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:13
Kozanlı öğrenci, Türkiye temcilciliği için destek turuna çıktı






ADANA (CİHAN)-

Kozan´ın Yusuf Baysal Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Büşra Ören, 23 Nisan´da yapılacak Türkiye öğrenci temsilciliği seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk olarak kendi okulunda, ardından ilçede, son olarak da il genelinde yapılan seçimleri kazanarak öğrenci il temsilcisi olan Büşra Ören, Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Belediye Başkanı Kazım Özgan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez´i makamlarında ziyaret ederek, Türkiye temsilciliği seçimi için destek istedi.
Projelerini Başkan Özgan ile paylaşan Ören, tanıtım, bilimsel, sosyal ve kültürel alanda çalışmaları olduğunu söyledi. Seçimlerde kendisine destek isteyen Ören, 6. kez il temsilcisi olduğunu, bu defa hedefi büyüterek Türkiye temsilciliğini kazanmayı hedeflediği kaydetti.

Projelerinden dolayı Ören´i kutlayan Başkan Özgan; Büşra kızımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Kendisini bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Türkiye´nin farklı illerinden destek verecek tüm temsilcilerin oylarının boşa gitmeyeceğini şimdiden görmekteyim. Çünkü Büşra kızımızda bu özgüveni ve kabiliyeti gördüm. dedi.

Ören´in seçilmesinin Kozan´ın tanıtımı açısından da önemli olduğunu ifade eden Özgan, Büşra Ören´i Yeni Ufuklar Kozan-2060 gençlik konseyine de katılması tavsiyesinde bulundu.

Başkan Özgan ziyaret sonrasında Ören´e başarılar dileyerek kültür yayınlarından Atatürk´ün Uşağının Anıları adlı kitabı hediye etti.

Ören daha sonra Kaymakam Sevgili ve Milli Eğitim Müdürü Sönmez'i ziyaret ederek destek istedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.