Lastiklerin içinden 142 kilo toz esrar ele geçirdi

06 Şubat 2012 Pazartesi 16:12
Lastiklerin içinden 142 kilo toz esrar ele geçirdi






Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları bir operasyonda 142 kilo toz esrar ele geçirdi. Narkotik köpeği Sedef'in yaptığı arama sonrasında minibüsteki özel bölümde ve iki adet teker içerisinde gizlenen esrar belirlendi.


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, yapılan bir ihbarı değerlendirerek, Kayseri'ye giriş yapan bir aracı takibe aldı. 21 plakalı minibüs, ekipler tarafından bir süre takip edildikten sonra kontrol için çevrildi. Araç sürücüsü N.S.O., polis tarafından hemen etkisiz hale getirildi ve araç içerisinde narkotik köpeği Sedef arama yaptı. Sedef, aracın arka bagajının alt kısmı ile araç içerisinde bulunan minibüs ile kamyona ait iki lastiği işaret etti. Bunun üzerine minibüsün kapatılan özel bölümü büyük bir titizlikle açıldı. Buradan içerisinde toz esrar maddesi bulunan paketler çıkartıldı. Polis ekipleri, kamyon lastiğini kesti. Diğer araç lastiğini janttan çıkartan ekipler burada gizlenen paket halindeki esrar maddesini çıkarttı. Toplamda 142 kilo toz esrar maddesine el konulurken, sürücü de gözaltına alındı.


CİHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.