Mali Şube ekiplerinden İBB lojmanında FETÖ operasyonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kartal Soğanlık'ta bulunan lojmanlarda, Mali Şube ekipleri FETÖ yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi.

13 Ocak 2017 Cuma 07:03
Mali Şube ekiplerinden İBB lojmanında FETÖ operasyonu






Mali Şube ekiplerinden İBB lojmanında FETÖ operasyonu

İstanbul Polisi Mali Şube ekipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kartal Soğanlık'ta bulunan lojmanlarda FETÖ operasyonu düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kartal'da ve Üsküdar'da FETÖ/PDY yapılanmasına ilişkin operasyon düzenledi. Tespit edilen adreslerde aramalar sürüyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde 'FETÖ/PDY' kapsamında operasyon gerçekleştirdi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Bir grup polis Kartal,Soğanlık Yeni Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'ndeki İBB Lojmanları B Bloka geldi. Polis lojmanda girdiği dairede arama yaptı.
Başka bir polis ekibi ise Üsükdar Bulgurlu Mahallesi'nde 5 katlı bir binaya operasyon düzenledi. Binadaki bir daireye giren polisin aramaları devam ediyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.