Marmara ve Trakya Bölgeleri için kriti uyarı

Yaz yağmurlarının neden olduğu sel baskınları Marmara Bölgesi'nde çok sayıda vatandaşı zor durumda bırakırken, bugün ve yarın için 4 ilde sağanak beklentisi var

29 Temmuz 2018 Pazar 14:33
Marmara ve Trakya Bölgeleri için kriti uyarı






Marmara ve Trakya Bölgeleri için kriti uyarı

Son Dakika Meteoroloji uyarısı; Meteoroloji bir haftadır aralıklarla devam eden yağmurların bugün Marmara ve Trakya bölgelerinde etkili olacağını duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve Balıkesir illeri için ayrı ayrı uyarıda bulundu.

Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı! Son bir haftadır sağanak yağışların etkisinde kalan İstanbullular Meteoroloji'den gelecek iyi haberleri beklerken bir kötü haber daha geldi. Sağanak yağışlar yeniden kapıda. İşte İstanbul ve 4 il için hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Osmaniye çevreleri, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da geçtiğimiz hafta başlayan yağışlar önümüzdeki hafta da aralıklı şekilde etkisini sürdürecek. İstanbul'da bugün ise hava parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son değerlendirmeler ve radar verilerine göre; Edirne il merkezinde önümüzdeki 2 saat süresince gök gürültülü sağanak yağışların, (13.50-16.00 Tsi) saatleri arasında kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

TEKİRDAĞ İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Tekirdağ çevrelerinde görülecek olan gök gürültülü sağanak yağışların, kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BALIKESİR İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son değerlendirmeler ve radar verilerine göre; Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde (Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç, Ayvalık) devam eden gök gürültülü sağanak yağışların, (12.55-16.00 Tsi) saatleri arasında kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KIRKLARELİ İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son değerlendirmeler ve radar verilerine göre; Edirne'nin güney (Meriç, Uzunköprü, Havsa) ve Kırklareli'nin Güneybatı (Babaeski Pehlivanköy) İlçelerinde devam eden gök gürültülü sağanak yağışların, (12.10-16.00 Tsi) saatleri arasında kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.