Media Markt, 50 bin çeşit ürünüyle Konya´da

13 Aralık 2012 Perşembe 10:03
Media Markt, 50 bin çeşit ürünüyle Konya´da






KONYA (CİHAN)- Elektronik ev eşyalarında Türkiye´nin en büyük markalarından biri olan Media Markt Konya´da ilk mağazasını bugün açtı. Real Alışveriş Merkezi´nde sabah saat 06.00'da yapılan açılışa Konyalılar akın etti. Mağaza önüne saatler önceden gelen bazı vatandaşlar geceyi Media Markt önünde geçirdi. Mağazanın açılışıyla birlikte binlerce Konyalı indirimli olan ürünleri adeta yarışırcasına satın aldı. Özellikle LCD Led Televizyonlar büyük ilgi gördü.

Merkez Selçuklu ilçesi Real Alışveriş Merkezi'nde 2 bin 770 metrekare büyüklüğünde bir alanda açılan mağazada piyasanın en ucuzundan en yeni teknolojiye varıncaya kadar yaklaşık 50 bin ürün müşterilerinin görücüsüne çıktı. Binlerce kişinin akın ettiği açılışa bazı vatandaşların gece saatlerinden itibaren mağaza önüne geldiği görüldü. Çok sayıda güvenlik görevlisinin yanı sıra polis de olası bir kargaşa ihtimaline karşı hazır bulundu. Mağaza çalışanları, açılış için saatler önceden gelen vatandaşlara çay ikram etti.

Media Markt Türkiye Genel Müdürü Aziz Süzer, Konya ve Ankara´da açılan yeni iş yerleri ile yurt genelindeki mağaza sayısının 22´ye ulaştığını söyledi. Genel Müdür Süzer, İstanbul, Eskişehir, Mersin, Adana, İzmir, Ankara, Kayseri, Antalya ve Bursa´dan sonra Konya´da açılan yeni mağaza ile Türkiye´deki 10. şehre giriş yaptıklarını ve bundan sonraki yatırım planlarında Samsun, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Trabzon ve Gaziantep gibi iller olduğunu dile getirdi.

Müşteri memnuniyeti, ürün çeşitliliği ve sektördeki rekabet açısından Media Markt´ın Konya´ya gelmesinin çok faydalı olacağını söyleyen Aziz Sürer, Biz, dünyanın en iyi konseptine sahip olduğumuzu tartışmasız bir şekilde ortaya koyuyoruz. Bunu Media Markt´ın 33 yıllık tecrübesiyle ortaya koyuyoruz. Rakiplerimize göre çok daha ilerideyiz. Mesela cep telefonu reyonumuzda siz hangi telefona dokunacak olursanız oradaki ekranda bir kişi beliriyor ve elinize aldığınız telefonun özelliklerini anlatıyor. Elinize başka bir telefon da aldığınızda ise bu kez 2 telefonu kıyaslıyor. Mağazanın hangi reyonuna giderseniz çok gelişmiş teknolojiler sizi karşılıyor. dedi.

Media Markt olarak girdikleri pazarda bütün müşteri kitlelerine hitap eden ve en zengin marka çeşidini sunmaya çalıştıklarını anlatan Süzer, Tabi ki bunu da en iyi fiyatlar ve en iyi hizmetle yapmaya çalışıyoruz. Bugünkü açılışta Konya halkının ilgisi ve katılımı gerçekten bizi çok tatmin etti. Büyük bir kalabalık gece saatlerinde kuyruğa girmeye başladı. Bu ilgi bizi çok memnun etti.´ şeklinde konuştu.

Media Markt Konya Mağazası Genel Müdürü Serhat Atmacalar da uzun zamandır gelişmekte olan Konya´da mağaza açmak istediklerini ve iki aylık bir çalışmanın ardından mağazanın açıldığını belirtti. Media Markt´in Konyalılar için bir fırsat olduğunun altını çizen Atmacalar, Rakiplerimize nazaran bizim hem alt yapımız, hem ürün çeşidimiz, stok mevcudumuz çok yüksek. Her şeye cevap verebilecek, bütün müşteri kitlesine hitap edebilecek durumdayız. ifadelerini kullandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.