Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'ne İsa Eren atandı

18 Ekim 2012 Perşembe 14:00
Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'ne İsa Eren atandı






ISPARTA (CİHAN)- Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu'nda, yeniden yapılanma süreci kapsamında görev değişikliğine gidildi. İstasyon Müdürlüğü'ne aynı kurumda Hasat Sonrası Fizyolojisi Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Ziraat Yüksek Mühendisi İsa Eren atandı.

Devir teslim töreninde konuşan İsa Eren, akademik yönü güçlü, genç ve dinamik kadroyla dünyadaki gelişmeleri, yenilikleri ülke meyveciliğine kazandırmak istediklerini söyledi. Eren, Ellerindeki önemli araştırma kadrosu ve alt yapıyı, kurumsal misyon ve vizyonla hedeflendirerek ülke meyveciliğinin rotasını çizen, stratejik planlamalarla ayakları yere daha sağlam basan, bilginin ve tecrübenin, üreticiye ve teknik elemanlara daha hızlı ve etkili bir akışının sağlandığı daha sistematik, çağın seviyesinde bilim üreten bir kurum olarak yola devam edeceğiz. dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu, Türkiye'nin tek ve en kapsamlı meyvecilik araştırma kuruluşu olma özelliğine sahip.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.