MHP´li Vural: Başbakan, dokunulmazlık dosyalarını zamana yaymak istiyor

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:44
MHP´li Vural: Başbakan, dokunulmazlık dosyalarını zamana yaymak istiyor






ANKARA (CİHAN)- MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın, dokunulmazlık dosyalarını zamana yaymak istediğini öne sürdü.

MHP Grup Başkanvekili Vural, Meclis´te düzenlediği basın toplantısında, hükümetin Kürt meselesi ile ilgili politikasını eleştirdi. Toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Vural, dokunulmazlık dosyaları ile ilgili bir soruya, Hodri meydan, gelsinler, ipe un sermesinler. dedi.

Başbakan Erdoğan'ın, dokunulmazlık dosyalarını zamana yaymak istediğini iddia eden Vural, öncelikle terör örgütüyle kucaklaşanların dokunulmazlığıyla ilgili karar alınması gerektiğini kaydetti. MHP olarak, dokunulmazlıkların sınırlandırılmasına taraf olduklarını belirten Vural, milletin vicdanını rahatsız etmeyecek bir dokunulmazlık tanımının anayasada yer alması için katkı sağlayacaklarını kaydetti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.