MHP'li Vural'dan Hüseyin Çelik'e Uludere eleştirisi

05 Ocak 2012 Perşembe 15:02
MHP'li Vural'dan Hüseyin Çelik'e Uludere eleştirisi






 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in, Uludere'de yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamayı eleştirdi.
Meclis'te bir basın toplantısı düzenleyen Oktay Vural, Çelik'in açıklamaları şeytani vesveselerinin sonucudur. Bu millete kan tasnifi yapmak, ırkçılık ve cahiliye döneminin kalıntısıdır. Hüseyin Çelik de bu dönemden kalma zihniyetle siyaset yapan bir bedbahttır. dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i, 'kan siyaseti' yürütmekle suçlayan Vural, BDP ve AK Parti'yi 'ithal yumurta ikizleri' olarak nitelendirdi. Hüseyin Çelik'in açıklamalarının Abdullah Öcalan'ın geçmişte söylediği sözlerinin tekrarı olduğunu öne süren Vural, Çelik'in sözlerinin; ayrıştırmak, kutuplaştırmak ve çatıştırmak amacı taşıdığını kaydetti.
12 yıl zorunlu eğitimle ilgili kanun tasarısı hakkında da görüşlerini belirten Vural, MHP, zorunlu eğitimin artırılmasından yanadır. Ancak sağlam bir ekonomi politikasına ihtiyaç vardır. Aksi halde eğitilmiş insan gücü, işsizlik kaynağı haline gelebilir. Bu nedenle eğitim süresini arttırmak tek başına yeterli değildir. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.