Murat Sancak'a silahlı saldırı

Terör örgütlerinin hedefi haline gelen Star Gazetesi, bu kez de sahibine yönelik silahlı suikast girişimi ile sarsıldı. Gazete sahibi Murat Sancak, evinin önünde kurşun yağmuruna tutuldu. Sancak saldırıdan yara almadan kurtuldu

20 Ağustos 2015 Perşembe 12:37
Murat Sancak'a silahlı saldırı






Murat Sancak'a silahlı saldırı


Geçtiğimiz ay terör örgütünün bombalı saldırısına hedef olan Star Gazetesi bu kez silahlı saldırı ile sarsıldı. Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'ın aracına ateş açıldı. Sancak hain saldırıdan yara almadan kurtuldu.

HADIMKÖY'de yaklaşık 1 saat önce silahlı saldırıya uğrayan otomobilde Ethem Sancak'ın kardeşi Star medya grup başkanı Murat Sancak ve korumalarının olduğu bildirildi. Sancak ve korumalarının saldırıda yara almadığı, kurşunların arabaya isabet ettiği öğrenildi.


Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'a hain saldırı. Alınan ilk bilgilere göre Hadımköy’deki bir sitedeki evinden çıktıktan kısa süre sonra Sancak’ın aracı kurşun yağmuruna tutuldu.

Görgü tanıklarının ilk ifadesine göre araca yaklaşık 20 el ateş edildi. Murat Sancak olaydan yara almadan kurtuldu. Saldırıda ilk kez bir terör örgütü trafik kazası süsü verilerek hedefteki aracı durdurması dikkat çekti. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yüzlerinde ise kar maskesi olduğu belirlendi.

Emniyet güçlerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

NUH ALBAYRAK: TERÖRİST SALDIRI

Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'a yönelik saldırının ardından ahaber'e açıklamalarda bulunan Star Gazetesi Genel Yayın Müdürü Nuh Albayrak 'Bu açık bir terör örgütü saldırısıdır. Acı olan bu saldırı karşısında bazı medya organlarının net tavır takınamamasıdır. Bir önceki saldırıdan 24 saat sonra kınama mesajı yayınlayan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, son suikastte erken davrandı, ama hala saldırıya tepkisiz kalan, görmezden gelen medya kuruluşları var" dedi.

Son Güncelleme: 20.08.2015 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.