Nevşehir´deki trafik kazası: Hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

07 Aralık 2012 Cuma 14:48
Nevşehir´deki trafik kazası: Hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi






NEVŞEHİR (CİHAN)- Nevşehir'de minibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi.

Dün akşam saatlerinde Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi mevkisinde yoldaki kar ve buzun da etkisiyle TIR'la çarpışan minibüste bulunan ve hayatlarını kaybeden Mahmut Özcan (36), Erkan Civelek (38) ve kardeşi Serkan Civelek (33) için il merkezindeki Kurşunlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, İl Müftüsü Yakup Öztürk, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel ve Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek ile Özcan ve Civelek kardeşlerin ailesi, akrabaları ve köylüleri katıldı.

Özcan ve Civelek kardeşlerin cenazeleri cuma namazından sonra Müftü Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Kazada ölen, Şevket Kaya'nın (37) cenazesi de Hacıbektaş'ın Karaburna köyünde toprağa verildi. Bu arada, kazada yaralanan ve Dr. İ. Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serhat Karaşahin (28) ve Mehmet Civelek'in (46) tedavilerinin sürdüğü öğrenildi

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.