Nusaybin'de PKK'dan kalleş tuzak, 2 şehit 8 yaralı var

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde el yapımı bombanın patlatılması sonucu 1 asker şehit olurken, 8 asker yaralandı. Yaralı askerlerden birinin daha şehit düştüğü haberi geldi.

19 Mayıs 2016 Perşembe 15:06
Nusaybin'de PKK'dan kalleş tuzak, 2 şehit 8 yaralı var






Nusaybin'de PKK'dan kalleş tuzak, 2 şehit 8 yaralı var

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde el yapımı bombanın patlatılması sonucu 2 asker şehit olurken, 8 asker yaralandı.

Nusaybin İlçesi'nde kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağından sonra asker ve polisin müşterek başlattığı operasyon sürüyor. Operasyonun sürdüğü Yenişehir Mahallesi'nde PKK'lıların tuzakladığı el yapımı patlayıcı bugün öğlen saatlerinde infilak ettirildi.
Nusaybin'de son durum
Patlama sonucu 3'ü ağır olmak üzere, 9 asker yaralanarak Nusaybin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerden 1'inin şehit olduğu bildirilirken, 8 askerin tedavilerinin devam ettiği ifade edildi. Bölgede operasyonların devam ettiği kaydedildi.

ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan askerlerin sayısı 2'ye yükseldi. Saldırıda ağır yaralanan 1 asker, kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Nusaybin'de bugün şehit olan asker sayısı 2'ye yükselirken, yaralı 8 askerin tedavileri ise sürüyor.
Son Güncelleme: 19.05.2016 17:09
Anahtar Kelimeler:
Nusaybin şehit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.