Nusaybin'de şiddetli çatışma; 2 polis yaralı

Nusaybin'de son durum, Özel harekatta görevli 2 polisinin yaralandığı zırhlı polis aracına dünkü bombalı saldırıdan sonra, çatışmalar aralıklarla sabaha kadar sürdü.

12 Mart 2016 Cumartesi 16:07
Nusaybin'de şiddetli çatışma; 2 polis yaralı






Nusaybin'de şiddetli çatışma; 2 polis yaralı

Nusaybin'de son durum,
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde özel harekatta görevli 2 polisinin yaralandığı zırhlı polis aracına dünkü bombalı saldırıdan sonra, çatışmalar aralıklarla sabaha kadar sürdü.

İlçedeki Abdülkadir Paşa Mahallesi'ndeki Umut Sokak'ta bir grup PKK'lı terörist dün gece zırhlı polis aracına el yapımı bomba ile saldırı düzenledi. Saldırıda 2 özel harekat polis yaralandı. Bu saldırı ardından bölgede şiddetli patlamalar ve silah sesleri duyuldu.

Abdülkadir Paşa Mahallesi'ndeki teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan şiddetli çatışmalar sabah saatlerine kadar sürdü. Patlama ve silah sesleri sabaha kadar aralıklarla devam ederken, çatışmalarda ölen ve yaralanan olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.


BOMBALI SALDIRI EVLERDE HASARA NEDEN OLDU

Nusaybin'de hendek ve barikatların bulunduğu mahallede polis geniş çaplı operasyonlarını sürdürürken, zaman zaman silah sesleri duyuldu.
Nusaybin'deki Abdulkadirpaşa Mahallesi Umut Sokak üzerinde PKK'lıların polis zırhlı aracının geçişi sırasında düzenlediği bombalı saldırının izleri de bugün ortaya çıktı. Araçta bulunan 2 polisin yaralandığı saldırıda, patlamayla birlikte çevredeki ev ve işyeri de büyük hasar gördü. İki katlı bir bina kısmen çökerken, şans eseri evlerde kimsenin bulunmaması can kaybını önledi.
Cadde üzerindeki binaların büyük bölümün hasar gördüğü saldırının ardından polis, caddeyi uzun süre trafiğe kapatıp incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 12.03.2016 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.