Okul müdürleri son sınıfları yakın markaja alacak

12 Aralık 2012 Çarşamba 17:46
Okul müdürleri son sınıfları yakın markaja alacak






BURSA (CİHAN)- Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, okul müdürlerinden son sınıf öğrencilerine yakın markaj uygulamasını istedi.

Atilla Gülsar, Bursa'nın ilçelerini tek tek ziyaret ederek, okul yöneticileriyle bir araya geliyor. Son olarak beraberindeki İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Dursun ile Yenişehir'deki eğitimcilerle buluşan Gülsar, toplantıların amacının okul yöneticilerini dinlemek ve onları motive etmek olduğunu söyledi.

Okul müdürlerinden son sınıf öğrencilerine yakın markaj uygulamalarını isteyen Atilla Gülsar, Geçtiğimiz yıl üniversite sınavlarında elde edilen başarı sorumluluklarımızı daha da artırdı. Son yıllarda yukarı doğru hızlı bir ivme kazanan Bursa´da eğitim çıtası yükseldi. Bu başarıyı daha yukarıya taşımalı ve sürdürülebilir hale getirmeliyiz. Okul müdürlerimizin özellikle 8 ve 12. sınıf öğrencileriyle tek tek ilgilenmesini ve bu öğrencileri yakından takip etmesini istiyorum. dedi.

Dünya eğitim sisteminde baş döndürücü gelişmeler olduğunu ifade eden Atilla Gülsar, değişim ve gelişimi alışkanlık haline getirip teknolojiyi iyi kullanmak gerektiğini belirtti.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.