PKK Beytüşşebap'ta bozguna uğradı, 34 terörist öldürüldü

Şırnak Beytüşşebap'ta teröristlerin 4 ayrı koldan yaptığı saldırı sırasında öldürülen PKK'lı sayısı 34'e çıktı. 1'i ambulans şoförü 3 şehit verilen kanlı saldırı sırasında yaralanan güvenlik görevlileri hastanelere kaldırıldı.

25 Eylül 2015 Cuma 20:47
PKK Beytüşşebap'ta bozguna uğradı, 34 terörist öldürüldü








Şırnak Beytüşşebap'ta teröristlerin 4 ayrı koldan yaptığı saldırı sırasında öldürülen PKK'lı sayısı 34'e çıktı. 1'i ambulans şoförü 3 şehit verilen kanlı saldırı sırasında yaralanan güvenlik görevlileri hastanelere kaldırıldı. Saldırının hemen ardından geliştirilen operasyonda 32 teröristinöldürüldüğü açıklanmıştı.

Beytüşşebap sondurumson dakika Beytüşşebap, Beytüşşebap haberleri, Beytüşşebap operasyon

Güvenlik kaynakları akşama doğru yapılan arazi aramasında 2 PKK'lının daha cesedinin bulunduğunu duyurdu. Halen telefon ve internet bağlantısının yapılamadığı ilçede giriş ve çıkışlar kontrollü olarak sağlanıyor. Sık sık duyulan silah seslerinin sıcak çatışmanın yaşandığı bölgelerden geldiği bildiriliyor.

BEYTÜŞŞEBAP'TA SON DURUM

Beytüşşebap'taki PKK saldırısında 23 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Çakar ile bir askerin daha şehit olduğu bildirildi.


Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırıda 23 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar ile birlikte bir askerin daha şehit olduğu kaydedildi.
Çatışmaların devam ettiği Beytüşşebap'taki operasyonda 8 askerin ve 1 de korucunun yaralandığı bildirildi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, dün saat 22.50 sıralarında İlçe Jandarma Komando Komutanlığı, Ayvalık Jandarma Tabur Komutanlığı ve Taşarası Jandarma Karakolu'na düzenlenen ve 4 askerin yaralandığı saldırının ardından bugün sabah saatlerinde de ilçe merkezinde bulunan Jandarma Komutanlığı'na havanlı saldırı yapıldı.

Saldırıda Adanalı Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar Saimbeyli'nin de aralarında bulunduğu 2 asker şehit oldu. Saldırının ardından teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Teröristlerin geçiş güzergahlarının bombalandığı operasyona havadan helikopterler de destek verirken, ilçenin birçok yerinden dumanlar yükseliyor.

34 terörist öldürüldü

"Şırnak'ta Güvenlik Güçlerine 24 Eylül 2015 saat 23.00'da ve 25 Eylül 2015 saat 05.40'ta iki saldırı düzenlenmiştir. Her iki saldırıda da teröristlerce açılan ilk ateş esnasında iki Kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş; biri Geçici Köy Korucusu olmak üzere dokuz Kahraman silah arkadaşımız ise hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmışlardır. Terörist saldırısına maruz kalan birliklerimiz tarafından derhal karşılık verilerek teröristlere önemli ölçüde zayiat verdirilmiştir. Bilahare insansız hava aracı, hava kuvvetleri ve helikopterler desteğinde uzman personelden oluşan birliklerimiz tarafından yapılan koordineli operasyonlar sonucunda, şu ana kadar toplam 34 terörist silah ve malzemeleri ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir."
Son Güncelleme: 25.09.2015 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.