PKK'lı teröristler için küresel sürek avı: PKK'ya ASALA yöntemi geliyor

Türkiye terörle mücadelede küresel mücadele başlatıyor. PKK'lı teröristlere yıllardır ev sahipliği yapan Avrupa ülkelere başta olmak üzere, dünyanın neresinde Türkiye'de kanlı eylemlere adı karışan terörist varsa, etkisiz hale getirilecek.

11 Aralık 2016 Pazar 17:53
PKK'lı teröristler için küresel sürek avı: PKK'ya ASALA yöntemi geliyor







İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 'Yurt dışında sürek avı' mesajı; Sonları ASALA gibi olacak

Bu arada kalleş saldırı sonrası, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristlerin bulundukları ülkelerde operasyon düzenlenmesi konusunda ilk kez konuştu.  PKK'nın kirli işlerine taşeronluk yapan TAK başta olmak üzere, tüm silahlı terör örgütü mensupları bulundukları ülkelerde etkisiz hale getirilecek..



Avrupa ülkelere başta olmak üzere, dünyanın neresinde Türkiye'de kanlı eylemlere adı karışan terörist varsa, etkisiz hale getirilecek.  İçişleri Bakanı Soylu'nun konuşmasının satır aralarınde yer alan sözler, Türkiye'nin terörle mücadelede uygulamaya koyacağı yeni stratejinin de ipuçları niteliğinde.

Ermeni terör örgütü ASALA'ya karşı kullanılan yöntemin bir benzerinin uygulanması konusunda hükümetten ilk kez açıklamalar geliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'Nerede olurlarsa olsunlar, hangi ülkede olursa olsun. havada, karada, denizde mutlaka intikamı alınacak' sözü, PKK'lı katiller için sürek avı başlatılıyor yorumlarına neden oldu.

SOYLU:NEREDE OLURSANIZ OLUN İNTİKAMI ALINACAK

Kanlı saldırı sonrası Türkiye'nin tüm dünyada yeni adımlar atmaya hazırlandığı yolunda önemli ipuçları var. Türkiye, terörle mücadelede, PKK'lı katillere karşı sürek avı başlatmaya hazırlandığının ilk mesajlarını veriyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kalleş saldırı sırasında şehit düşen polis memurlarının uğurlandığı cenaze töreninde yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Soylu şunları söyledi:

"Sözlerimizin gücü bugün yaşadığımız acıyı anlatmaya yetmiyor. İçimiz yanıyor, buradakilerin de, burada olmayıp ellerini semaya açan milletimizin de. Türkiye'de ve dünyada bu töreni izleyen birileri daha var. Belki bizim acımızı kendilerine sevinç yaparak izliyorlar. Hala siyaset, hakimiyet peşindeler. Yarından tezi yok, Türkiye Cumhuriyeti devletinin birinci öncelikli işi bunu yapanlardan intikam almaktır. Türk milleti bu kanı yerde bırakmayacaktır. Bu şehitlerimizin arasına katılmak bizim için bir onur vesilesidir. 40 yıldır bu ülkeyi terörle uğraştıranlara soruyorum, ne elde ettiniz? Kuracağınız devlet nerede; dağlarda, mağara kovuklarında hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi? Geberip gittiğinizde arkanızdan ağlayacak var mı? Hayvan demeye bile dilim varmıyor. Bu çocuklarımız Allah yolunda kenetlenmiştir."

GÜVENLİK TOPLANTISI BİTTİ

Beşiktaş'taki terör saldırısının ardından İstanbul'da güvenlik toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Güvenlik Toplantısı, Yıldız Mabeyn Köşkü'nde saat 16.30'da başladı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı saat 18.30'da sona erdi. Toplantıya Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Veysi Kaynak ve Tuğrul Türkeş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ilgili üst düzey bürokratların katıldığı belirtildi. ÖZEL HABER

 
Son Güncelleme: 11.12.2016 18:42
Anahtar Kelimeler:
PKKASALATAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.