Beşiktaş'ta patlama: Şehit Polis memurlarının isimleri

Terörist saldırıda şehit düşen polis memurlarının isimleri belli oluyor. Bugün İstanbul'dan memleketlerine gönderilen şehitlerin isimleri açıklandı.

11 Aralık 2016 Pazar 13:06
Beşiktaş'ta patlama: Şehit Polis memurlarının isimleri







Beşiktaş'ta patlama: Şehit Polis memurlarının isimleri

Adli Tıp Kurumun'dan alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Şehitlerin isimleri belli oldu.



Vefa Karakurdu Emniyet Müdürü,


Kadir Yıldırım Emniyet Amiri



Adem Oğuz Polis Memuru



İlker Uylaş Polis Memuru


Hasan Bilgin Polis Memuru


Adem Oğuz Polis Memuru

Yasin İke Polis Memuru

Mehmet Zengin Polis Memuru

Durmuş Öcal Polis Memuru

Soner İdil Polis Memuru

Adem Serin Polis Memuru

Mehmet Atıcı Polis Memuru

Ali Aksoy Polis Memuru

Hasan Bilgin Polis Memuru

Emre Horoz Polis memuru





Hüseyin Akyüz Polis Memuru

Murat Yılmaz Polis Memuru

Hüseyin Dalgılıç Polis Memuru

Mustafa Öztürk Polis Memuru

Metin Düzgün Polis Memuru

Hamdi Dikmen Polis Memuru

Bora Çelik Polis Memuru


Süleyman Sorkut Polis Memuru

Yakup Çapat Polis Memuru

Okan Doğan Polis Memuru

Oğuzhan Duyar Polis Memuru


Uğur Ülker Polis Memuru

Çetin Sarıkaya Polis Memuru

Mustafa Kemal Devrilmez Polis Memuru

Mehmet Taş Polis Memuru


 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “YANLARINA KALMAYACAK, DAHA AĞIR BEDELLER ÖDEYECEKLER”



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğini vurgulayarak, “Bunlar yanına kalmayacak, daha ağır bedeller ödeyecekler” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hastanede ziyaret etti. Hastane ziyaretleri ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralıların durumunun iyi olduğunu söyledi.

“Meydanı bu kahpelere bırakacak kadar alçalmadık”

Saldırıda 38 şehit, 155 yaralı olduğunu hatırlatan Erdoğan, “Terör belasıyla mücadelede bir defa milletimin, halkımın sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğimizden şüphesi olmasın. Eğer bizi bunlarla korkutmayı falan hedefliyorlarsa biz öyle korkup meydanı bu alçaklara bu kahpelere bırakacak kadar alçalmadık. Biz bu yola kefenlerimizi giyerek çıktı. Biz şehadet makamına ermeyi, şereflerin en yücesi olarak kabul etmiş bir inancın mensuplarıyız. Bundan çekinmek diye bir şey söz konusu değil. Bu vatan bir defa bu vatanın gerçek anlamda sahiplerinindir. Bunların bu vatanda en ufak bir hissesi, payı söz konusu değildir. Bunlar bu vatana yönelik bir aşkları yok” diye konuştu.

“Bunlar yanına kalmayacak, daha ağır bedeller ödeyecekler”

Beşiktaş Bursaspor maçında görevli polislerin taraftarları huzurlu şekilde evlerine gidebilmeleri için çalıştığını hatırlatan Erdoğan, “Bir milli görevi yerine getiriyorlar. Bunlar kalleşçe otobüslerine dönmek üzere hazırlıklarını yapan bu genç aslanlarımıza, çevik kuvvet mensuplarına bomba ile saldırıyorlar, içimizi sızlatan tablo ile karşı karşıya kalıyoruz. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bunlar yanına kalmayacak, daha ağır bedeller ödeyecekler” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan saldırının gerçekleştirildiği bombanın cinsi ile ilgili bir soru üzerine ise, “Bütün incelemelerini yapıyorlar, bu incelemeler bittikten sonra bunların cinsi nedir, bundan sonra bunlar tabii ki el yapımı bombaların değişik şeyleri var. Nedir ne değildir incelemeler yaptıktan sonra detaylı açıklamalar yapılacak” şekline konuştu.
 


AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR, İSİMLER GÜNCELLENECEK

NİĞDE BOR'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ


Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 24 yaşındaki Bora Çelik'in, Niğde'nin Bor İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.
Bor İlçesi'ne bağlı Saltuk Mahallesi'nde oturan Nuri, Rahime Çelik çiftine oğullarının şehitlik haberi polis görevlileri tarafından verildi. Acı haberi alan Çelik çiftini, yakınları teselli etmeye çalıştı. Bekar olan Bora Çelik'in cenazesi Niğde'nin Bor İlçesi'nde toprağa verilecek.

ZONGULDAK'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞDÜ
İstanbul’da meydana gelen patlamada şehit düşen Zonguldaklı polis memuru 26 yaşındaki Hasan Bilgin’in Zonguldak'taki baba ocağına ateş düştü.

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen patlamada şehit düşen 26 yaşındaki Çevik Kuvvet polisi Hasan Bilgin’in Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Acı haberin ulaştığı şehidin Kozlu ilçesine bağlı Saka köyü Çengelli Mahallesi'ndeki evinden feryatlar yükseldi. Acı haberi alan şehidin babası Yaşar Bilgin ile annesi Aynur Bilgin'in gece İstanbul'a gittikleri öğrenildi. Şehidin babannesi Nebiye Bilgin'e ise acı haber sabah saatlerinde verildi. 112 sağlık ekipleri de evin önünde hazır bekletildi.

Şehit Hasan Bilgin’in yaklaşık bir yıl önce polislik sınavlarını kazandığı ve göreve başladığı belirtildi. Bekar olan şehidin naaşının İstanbul'daki törenin ardından Kozlu ilçesine getirileceği öğrenildi.

Kaymakamdan taziye ziyareti

Öte yandan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek taziyede bulundu. Şehidin 43 yaşındaki kuzeni Muhammet Girgin de polis merkezi önünde taziyeleri kabul etti. Kaymakam Karakaya, "Biz de başsağlığına geldik. Siyasi parti yöneticilerimiz de Emniyet Müdürlüğü binamıza gelerek başsağlığında bulundu. Allah rahmet eylesin. Ne desek boş. Şu an aileden İstanbul'da olanlar var. Arkadaşlar takip ediyorlar" diye konuştu.
Şehidin kuzeni Muhammet Girgin, "Acımız büyük. Ne desek boş. Teröre lanet olsun. Vatana her zaman için canımız feda. Başka söyleyecek bir şey bulamıyorum. Diyecek bir şey de yok. Büyüklerimiz her zaman için ellerinden geleni yaptılar. En son bayramda görüşmüştük. Bu sabah 06.30 sıralarında acı haberi aldık. Yeni polisti. İlk görev yeriydi. Bekardı. Tam yerleştiği zaman evliliği düşünülüyordu. Saygılı, sevgili bir kardeşimizdi. Her zaman büyüklerine, küçüklerine sevgisini, saygısını gösteren bir kardeşimizdi. O yüzden acımız daha büyük" dedi.

6 AY ÖNCE POLİS OLAN KONYALI OĞUZHAN DA ŞEHİT DÜŞTÜ

Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 22 yaşındaki Oğuzhan Duyar'ın memleketi Konya'nın Hüyük İlçesi'ne ateş düştü. Bekar olan Şehit Duyar'ın, 6 ay önce polis olduğu öğrenildi.



İstanbul Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısında, polis memuru Oğuzhan Duyar da şehit düştü. Şehit Duyar'ın, annesi Nuran ve babası Metin Duyar'ın, Ankara Keçiören'de oturduğu ve oğullarının cenazesini teslim almak için İstanbul'a gittikleri belirtildi. Şehit Duyar’ın memleketi Konya'nın Hüyük İlçesi Göçeri Mahallesi'ne de ateş düştü. Göçeri Mahallesi'nde oturan dedesi Ömer Yaylı, "Bu PKK'yı Allah kahretsin. Lanet olsun bunlara. Benim torumun gitti. Vatan sağolsun" dedi.

6 ay önce polis memuru olan şehit Duyar'ın, cenazesinin yarın öğle namazının ardından Göçeri Mahallesi'nde toprağa verilmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA BOMBALI SALDIRI ŞEHİT ATEŞİ MUŞ'A DÜŞTÜ

İstanbul Beşiktaş'taki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yılmaz'ın Muş'taki baba ocağına ateş düştü.



Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'da görevli Çevik Kuvvet ekibine yönelik bombalı saldırıda 30’u polis olmak üzere 38 kişi şehit olmuş ve 155 kişi de yaralanmıştı. Beşiktaş'taki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yılmaz'ın Muş'taki baba ocağına ateş düştü. Acı haberin duyulmasıyla birlikte şehidin Sunay Mahallesi'ndeki ailesinin evine vatandaşlar akın etti. Şehidin evi bayraklarla donatılırken, Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da şehidin yakınlarını yalnız bırakmadı.

Taziye evinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, acılarının büyük olduğunu söyleyerek, "Dün İstanbul'daki Bursa maçından sonra menfur bir saldırı sonucu ülkemizde 30 polisimiz ve 8 sivil vatandaşımız olmak üzere toplam 38 şehidimiz var. Şehitlerimizin içinde bir Muşlu polis kardeşimiz de şehadet mertebesine ulaşmış. Bir kez daha terörü, terörizmi, teröriste yardım edeni, bütün bağlantılarını lanetliyoruz. Birliğimize, beraberliğimize kast eden bu hain saldırı kesinlikle amacına ulaşmayacağı, bir bütün olarak şehidimizin ailesiyle, bütün Muşlular olarak ayaktayız. Sabahın erken saatlerinde acı haberi alır almaz herkes şehidimizin ailesinin yanında yer almaktadır. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin yanında yer almaktadır. Allah'ın laneti bu menfur saldırıyı gerçekleştirenlere, destekçilerinin üzerinde olsun. Bugün bütün İslam aleminin heyecanla beklediği, Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümü heyecanla beklenirken, bu menfur saldırıyı gerçekleştirenlerin, terörün hiçbir kutsalının olmadığını bir kez daha görmüş bulunmaktayız" dedi.

Şehidin dayısı olan Sunay Mahallesi Muhtarı Şahin Çiftçi de, hainlerin emellerine ulaşamayacağını belirterek, "Dün Bursa-Beşiktaş maçından hemen sonra bir hain saldırı olmuştur. 2 yıl önce mezun olup çevik kuvvette göreve başlayan yeğenim de bu hain saldırıda şehit düşmüştür. Bu saldırıyı kınıyorum. Bizim canımız yandı, başkasının canı yanmasın. Allah mekanlarını cennet etsin, milletimizin başı sağ olsun. Bu hainler emellerine varamayacaklar" diye konuştu.

2 yıl önce göreve başlayan ve bekar olan şehit polis memuru Murat Yılmaz, Neriman ve Nazım Yılmaz çiftinin 4 çocuğunun en küçüğüydü.


ŞEHİT ATEŞİ BURSA’YA DA DÜŞTÜ


İstanbul’daki patlamada şehit olan polis memuru Hüseyin Akyüz’ün Bursa’daki baba ocağına ateş düştü.
Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'da görevli çevik kuvvet ekibine yönelik bombalı saldırıda 30’u polis olmak üzere 38 kişi şehit olmuş ve 155 kişi de yaralanmıştı. Beşiktaş'taki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Hüseyin Akyüz’ün Bursa’daki baba ocağına ateş düştü. 1,5 senelik polis memuru olan 23 yaşındaki şehidin Alaattinbey Mahallesi'nde ikamet eden ailesine acı haber verildi. 4 kardeşin en küçüğü olan Hüseyin’in şahadet haberi ailesine telefonla bildirilirken, yakınları baba ocağına akın etti. 56 yaşındaki baba Nizam Akyüz taziyeye gelenleri kabul ederken, yakınlarının İstanbul’a cenazeyi almaya gittiği ifade edildi. Memleketi Erzurum olan Akyüz’ün ikizi Hasan’ın ise Karabük’te üniversitede okuduğu öğrenildi.

İZMİR ŞEHİDİNİ BEKLİYOR

İstanbul’daki hain terör saldırısında şehit düşen polis memuru Hüseyin Dalgılıç’ın İzmir’deki baba ocağına ateş düştü. Şehit Dalgılıç'ın ocak ayında ikinci kez baba olmaya hazırlandığı öğrenildi.


İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen hain terör saldırısında İzmirli 33 yaşındaki polis memuru Hüseyin Dalgılıç şehit düştü. 6 yıllık polis olduğu öğrenilen şehidin İzmir Bornova’da yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı. Baba ocağının bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Nevcihan ve Şaban çiftinin üç çocuğundan en büyüğü olan şehit Dalgılıç’ın 4 yıldır evli olduğu meslektaşı Çiğdem Dalgılıç ile 1,5 yaşında Karaca isminde bir kızı olduğu ve Dalgılıç çiftinin ocak ayında bir bebek daha beklediği öğrenildi.
Şehidin kardeşi Atilla Dalgılıç, “Vatan sağ olsun. Vatan için daha akacak kan var. Onu da biz vereceğiz. Gerekirse benim çocuklarım, askere gidecek olan kardeşlerim, nice askerler vatan için her şeyi yapacak. Kendimize güldürmeyeceğiz. Ağabeyimle en son 3-4 gün önce görüşmüştük. İstanbul Beşiktaş’ta trafikte görev yapıyordu. Eşi ile daha görüşemedik. Belki haberi bile yoktur. Allah bize yardım etsin. Bunun acısını ifade edemiyorum” dedi.

ŞEHİT POLİS MEMURU SARIKAYA’NIN BABA OCAĞINA ACI HABER ULAŞTI

İstanbul’daki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Çetin Sarıkaya’nın Ankara’daki baba ocağına acı haber ulaştı.
Beşiktaş’ta dün meydana gelen terör saldırısında şehit olan 30 yaşındaki polis memuru Çetin Sarıkaya’nın Ankara’nın Elmadağ ilçesi Kurtuluş Mahallesi’ndeki baba ocağına acı haber ulaştı. Şehadet haberi anne İnci Sarıkaya’ya sağlık ekipleri eşliğinde polis yetkilileri tarafından verildi. Şehit polisin 4 kardeş olduğu ve babasının vefat ettiği öğrenildi. Acı haberin duyulmasının ardından aile yakınları ve sevenleri baba ocağına akın etti. Şehidin ailesinin oturduğu eve dev Türk bayrağı asılırken, evin önüne Elmadağ Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu.
Öğretmenliğe atanamayınca polis olmuş
Bekar olan Çetin Sarıkaya’nın beden eğitimi öğretmenliği bölümünden mezunu olduğu ve atanamayınca polis olmaya karar verdiği öğrenildi. Şehidin naaşı, Elmadağ Kargalı Şehitliği’ne defnedilecek.


ŞEHİT ATEŞİ ESKİŞEHİR’E DÜŞTÜ

 İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan 3 aylık polis memuru Uğur Ürker'in Eskişehir’de bulunan baba ocağına ateş düştü.
İstanbul Beşiktaş’ta dün akşam gerçekleştirilen terör saldırılarında 38 kişi şehit olurken 155 kişi de yaralanmıştı. Şehitlerin isimleri ve memleketleri belli olmaya başlarken, patlama sonrasında bir acı haberde Eskişehir'e düştü. İstanbul’da görev yapan 3 aylık polis memuru 29 yaşındaki Uğur Ürker’in acı haberi Batıkent Mahallesi Dumluca Sokak üzerinde bulunan aileye ulaştırıldı. Acı haber baba Mehmet Ürker ve anne Ülviye Ürker'e verildi. Bekar olduğu öğrenilen şehidin bir de ağabeyinin bulunduğu belirtildi. Acı haberi aldıktan sonra fenalaşan yakınlarına 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti. Haberi alan yakınları da şehidin evine gelmeye başladı.

SİVEREK'TE ŞEHİT EVİNDE YAS VAR


Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarında şehit olan polislerden 23 yaşındaki Süleyman Sorkut’un acı haberi, memleketi Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ndeki ailesini yasa boğdu.
5 aylık polis olduğu belirtilen polis memuru Sorkut'un acı haberi, polis yetkilileri tarafından Bayramözü Mahallesi'nde yaşayan babası Cuma ve annesi Remziye Sorkut'a verildi. Acı haberle yasa boğulan ailenin Türk bayraklarıyla donatılan evi, Sivelekli'lerin akınına uğradı. Bekar ve 1'i kız 4 çocuklu ailenin 3'üncü çocuğu olduğu belirtilen şehit Sorkut'un ağabeyi Yunus Ferhat Sorkut'un, Didim'de Cumhuriyet Savcısı olduğu öğrenildi. Şehit polis Süleyman Sorkut'un cenazesi, bugün Siverek'te düzenlenecek törenle toprağa verilecek.
MALATYA’YA İKİNCİ ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

İstanbul’da çevik kuvvet polisine yönelik bombalı saldırıda şehit olan 30 polis memurundan birinin Malatyalı Hamdi Dikmen olduğu öğrenildi. Aynı saldırıda Malatyalı polis memuru Okan Doğan da şehit düşmüştü.
İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polis memurlarından Hamdi Dikmen'in (29) acı haberi Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Alişar Hurçunlupınar Mahallesi’ndeki baba ocağına ulaştı. Acı haberi alan aile sinir krizleri geçirirken, şehit polis Hamdi Dikmen’in 3 ay önce polisliğe başladığı ve İstanbul’un ilk görev yeri olduğu belirtildi.

6 kardeşli ailenin çocuğu olan şehit polis memurunun babası Abuzer Dikmen’i uzun yıllar önce kaybettiği öğrenildi. Açıköğretim Fakültesini bitirmesinin ardından 3 ay önce polislik sınavını kazanarak göreve başladığı öğrenilen şehit polisin bombalı saldırı sırasında çevik kuvvet polisi servis aracının şoförü olduğu belirtildi.

Şehit haberinin ulaşması ile yakınları şehidin baba ocağına gelirken, sağlık görevlileri de baygınlık geçiren aile bireylerine müdahalede bulundu. Şehidin evine giden toprak yol ise Battalgazi Belediyesi ekiplerince düzeltildi. Toprak yola kamyonlarla çakıl dökülürken, taziye çadırının kurulması için de boş bir arazide çalışma yapıldı.

Şehit polis Hamdi Dikmen’in de yarın kendisi gibi şehit olan mesai arkadaşı Orhan Doğan ile birlikte Malatya’da toprağa verilmesi bekleniliyor.

Öte yandan, aynı saldırıda şehit olan polis Yakup Çapat’ın da Malatya’nın Akçadağ ilçesi Büyükköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehit polisin ailesinin uzun yıllardır Ankara’da yaşadığı ve cenazenin de Ankara’da toprağa verileceği öğrenildi.

KONYA ŞEHİT ATEŞİYLE YANDI

İstanbul’daki bombalı terör saldırılarında şehit olan polis memuru Metin Düzgün’ün Konya’daki baba ocağına ateş düştü.



İstanbul Beşiktaş’ta dün akşam teröristler tarafından bomba yüklü araçla ve canlı bombayla iki ayrı saldırı düzenlenmesinin ardından şehit düşen çevik kuvvet polisi Metin Düzgün’ün Konya’daki annesi Hatice Düzgün’e acı haber ulaştı. Şehidin annesine acı haber küçük oğlunun evinde verildi. Aileye haberin yetkililer tarafından verilmesinin ardından evin balkonuna Türk bayrağı asıldı. Haberi duyan komşuları ve yakınları eve akın etti. Anne Hatice Düzgün haberi aldığında fenalaştı. 7. kattan sedyeyle aşağı indirilen acılı anne dışarıda bekleyen ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü.

Öte yandan, baba Harun Düzgün’ün oğlunun şehit olduğu haberi aldıktan sonra diğer oğlu Çetin Düzgün ile birlikte cenazeyi almak için İstanbul’a gittiği, eşi Hatice Düzgün’ü de oğlunun evine bıraktığı öğrenildi. Bir buçuk yıl önce göreve başlayan Metin Düzgün’ün nişanlı olduğu belirtildi.


ŞEHİDİN ACI HABERİ ISPARTA'YA ULAŞTI


İstanbul’daki bombalı terör saldırısında şehit düşen polis memuru Durmuş Öcal'ın acı haberi memleketi Isparta'ya ulaştı.


Beşiktaş’taki saldırıda şehit olan polis Durmuş Öcal’ın Doğancı Mahallesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı. Şehidin babası Şerafettin Öcal ile annesi Keziban Öcal'ın acı haberi alınca İstanbul'a gittiği öğrenildi. Şehidin baba evinin bulunduğu eve ve sokağa Isparta Belediyesi ekiplerince Türk bayrağı asıldı. Belediye tarafından dağıtmak için eve su getirildi. Taziyeleri ise şehidin akrabaları kabul etti.
Şehit polis Durmuş Öcal'ın daha 5 ay önce Afyonkarahisar Polis MYO'dan mezun olduktan sonra 8 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görev başladığı öğrenildi. Bekar olan Öcal'ın iki kardeşinin olduğu öğrenildi.

SAMSUN’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen bombalı saldırıda şehit düşen 27 yaşındaki polis memuru Mustafa Öztürk'ün Samsun'un Çarşamba ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı.
İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Mustafa Öztürk'ün acı haberi Samsun'un Çarşamba ilçesindeki ailesine verildi. Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi'nde ikamet eden aileye acı haberi Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal verdi. Evin önünde bir ambulans hazır bekletilirken, eve Türk bayrağı asıldı.
Bekar olan şehit Öztürk’ün yarın Çarşamba ilçesi Rıdvanpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.


İKİZ BABASI ŞEHİT POLİSİN DEDESİNE ACI HABER ULAŞTI
 
İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memurlarından Nazif Emre Horoz’un acı haberi Konya’nın Seydişehir ilçesinde yaşayan dedesine ulaştı.
Şehit polis memuru 24 yaşındaki Nazif Emre Horoz’un Konya il merkezinde yaşayan anne ve babası, acı haberin ulaşmasının ardından İstanbul’a gitti. Şehidin Seydişehir ilçesi Stat Mahallesi’nde oturan dedesi Ali Öztürk’ün evine de acı haber ulaştı. Sabah damadının arayarak haber verdiği dede Ali Öztürk’ün evine ve sokağa Türk bayrakları asılırken, evin önüne taziye çadırı kuruldu.

Dede Ali Öztürk, torununun en son Konya’ya geldiğinde kendisini ziyaret ettiğini anlatarak, “Geldi burada konuştuk, sohbet ettik. Dedim ki bak ben bekçilik yaptım bir sene, önden gitme arkadan gitme, ortadan git dedim. Hatta önüne düşmüş yaralı varsa ona da yardımcı oluver ne olursa olsun dedim. Bir daha da telefonla da görüşmedik. Sabah duydum şehit olduğunu, saat 7'de damat aradı, ‘baba başkasından duyma benden duy, torunun Emre’yi kaybettik’ dedi. Yapacak bir şey yok, kabri cennet, ruhu şad olsun” dedi.

Şehidin 6 aylık ikizleri var

Şehit Nazif Emre Horoz’un iki yıl önce evlendiği ve altı aylık Elif ve Erva adında ikiz kız çocukları bulunduğu öğrenildi. Şehidin cenazesinin Konya’nın Seydişehir ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

DİYARBAKIRLI MİNİBÜSCÜ KIRMIZI IŞIKTA BEKLERKEN CAN VERDİ

Kalleş saldırıda Şehit olan minibüs şoförü 24 yaşındaki Velat Demiroğlu'nun memleketi Diyarbakır'a ateş düştü.
 

İstanbul Beşiktaş'ta dün gece gerçekleştirilen iki ayrı bombalı terör saldırısında şehit olan 38 kişiden birinin de Diyarbakır'ın Çınır İlçesi Yaprakbaşı Köyü nüfusuna kayıtlı Velat Demiroğlu olduğu ortaya çıktı. Yakın akrabaları Çınar İlçesine bağlı Yaprakbaşı Köyünde oturan, ancak kendisi anne ve babası ile İstanbul'da yaşayan Velat Demiroğlu'nun hatlarda minibüs şoförlüğü yaptığı ve dün gece ışıklarda durduğu sırada terör saldırısında yaşamını yitirdiği belirtildi.

Velat Demiroğlu'nun Facebook hesabındaki, 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Garı önünde meydana gelen bombalı terör saldırısı ile ilgili mesajı dikkat çekti. Kapak fotoğrafını Ankara Garı yapan Demiroğlu'nun, 'Görüşü ne olursa olsun, görevi ne olursa olsun ölüm istemiyoruz. Hiçbir neden insan hayatından önemli değildir' mesajını paylaştığı görüldü.

 
Son Güncelleme: 11.12.2016 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Soner idil 2016-12-11 16:56:26

Nerde nerde

Avatar
selvi tûk 2016-12-11 23:43:17

Başımız. Sağolsun. Alah. Sızlar hiçmi. Yamadı. Yûreyiniz. Bunar. Bizim. İçin. Ğörevde. Yazıklar. Olsun. lanet. Olsun. Size. Alah. Belanızı. Versin