Saç ekimi, fue yöntemi, saç ekim fiyatları

Saç ekimi konusunda dünyanın en iyi operatörleri Türkiye'de yetişiyor. Saç ekim uzmanları yıllardır hem birikim hem de tecrübe kazanınca çok sayıda ülkeden Türkiye'ye saç ektirmek için geliyorlar.

03 Aralık 2011 Cumartesi 18:35
Saç ekimi, fue yöntemi, saç ekim fiyatları






Saç ekimi, fue yöntemi, saç ekim fiyatları


Erkeklerin en büyük sağlık problemlerinden biri olarak bilinen saç dökülmesi, ve kellik, sağlık sektörünün önemli gelir kapısı haline geldi.  Türk saç ekim merkezlerinin başarılı yöntemleri ve ucuz fiyat politikası dünyanın pek çok ülkesinden insanı Türkiye'ye çekmeye başladı.

AVRUPA'DA 15 BİN DOLAR

Saç ekimi ve kellikle mücadele konusunda Türkiye'deki merkezlerin dünyanın en iyileri arasına girdiğini belirten Türk Hair Trans Saç Ekim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Handan Acıkök son dönemde artan talebi karşılamakta zorlandıklarını söyledi. Avrupa'da 15 bin dolardan başlayan saç ekiminin başarısızlıkla sonuçlandığını belirten Acıkök Türkiye'deki merkezlerin hem daha ekonomik hem de son derece başarılı olduğunu ifade etti.


İŞGAL IRAKLI'LARIN SAÇINI DÖKTÜ


Acıkök, strese giren Irak vatandaşlarının saçlarının döküldüğünü ve saç ekimi için Türkiye'ye geldiklerini söyledi. Hastalarının büyük çoğunluğunu başta Iraklı olmak üzere Suudi Arabistan, Katar, Dubai ve diğer Arap ülkelerinin oluşturduğunu belirten Handan Acıkök, "Yıllarca Amerikan işgali altında büyük stres yaşayan Irak vatandaşları, özellikle de erkekler büyük stres altına girdi. Sonrasında ise bu stresi kaldıramamaları yüzünden saçları dökülmeye başladı." dedi.

FOTO GALERİ SAÇ EKİMİ NASIL YAPILIR FOTO GALERİ

TÜRKİYE'YE BÜYÜK RAĞBET OLACAK
Aynı şeyin şu anda Tunus, Mısır ve Libya gibi ülkelerde de baş gösterdiğini anlatan Acıkök, "Arap Baharı denilen durum bu ülkelerden de ülkemize büyük bir hasta transferi oluşmasına neden olacak. Bunun ilk örnekleri de gelmeye başladı. Çünkü son yıllarda Türkiye, sağlık turizminde Araplar'ın gözdesi durumuna geldi. Bunun yanında saç ekiminde ülkemiz son yıllarda söz sahibi konuma geldi." diye konuştu.
FİYATLAR AVRUPA'YA GÖRE ÇOK UYGUN
Saç ekiminde Türkiye'deki fiyatların Avrupa'ya göre çok ucuz olduğunu anlatan Handan Acıkök, şunları söyledi: "Bizim yaptığımız saç ekimininin fiyatları 3-5 bin TL arasında değişirken Avrupa'da benzer tekniklerle yapılan saç ekimi 15 bin Euro civarında. Üstelik biz tek seansta bu işi bitiriyoruz. Üstelik 1 hafta da istedikleri yerde bedava konaklama hizmeti veriyoruz. Fakat Avrupa'da bu işlem 3-4 seansta yapılıyor. Yani devamlı para harcanıyor. Bu yüzden Avrupa'dan özellikle de başta Almanya olmak üzere İngiltere, Fransa ve Rusya'dan ülkemize önemli oranda hasta gelmeye başladı."
FOTO GALERİ SAÇ EKİMİ NASIL YAPILIR FOTO GALERİ

SİYASİLER DE EKTİRİYOR

Son yıllarda siyasilerin de saç ektirdigine dikkat çeken Acıkök, saç ektiren siyasilerin kendilerini daha başarılı bulduğuna dikkat çekiyor. Saç ektiren siyasiler arasında Ömer Çelik, Ümit Özgümüş, Kemalettin Yılmaz, Mehmet Kerim Yıldız, Mehmet Naci Bostancı, Yalçın Akdoğan, Sinan Akgün, Ensar Öğüt, Egemen Bağış, Mevlüt Akgün, Yaşar Nuri Öztürk, Nevzat Doğan gibi isimler bulunuyor. Saç ekimi sayesinde hayranlarına yeni bir yüzle çıkan sanatçcılar da bulunuyor. Tarkan, Fatih Erkoç, Bedirhan Gökçe, Sinan Erkoç ve Sinan Özen bulunuyor. Kamuoyunun yakından tanıdığı isimler arasında Ahmet Çakar, Tamer Karadağlı, Mustafa Denizli, Kaan Girgin, Mehmet Arslantuğ ve Erman Toroğlu da saç ektirenler arasında yer alıyor


FOTO GALERİ SAÇ EKİMİ NASIL YAPILIR FOTO GALERİ

Son Güncelleme: 10.02.2020 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.