CHP'de muhalifler kurutlay için toplandı

03 Aralık 2011 Cumartesi 19:03
CHP'de muhalifler kurutlay için toplandı






Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) muhalif vekiller, eski Gaziantep Milletvekili Akif Ekici'nin Çankaya'daki bürosunda buluştu. 
  "Dersim" tartışmaları ile yeniden bir araya gelen muhalifler, Akif Ekici'nin Çankaya'daki bürosunda bir araya geldi. Deniz Baykal, Önder Sav ile Hakkı Süha Okay, Berhan Şimşek ve eski il başkanları da buluşmada yer aldı.    
Okay, görüşmeye gelişinde partinin ve ülkenin sorunlarını görüşmek üzere, eski il başkanlarının isteği üzerine bir araya geldiklerini söyledi. Berhan Şimşek ise, mazbata taşımasalar da siyasetin içinde bulunduklarını ve sorumluluklarının gereğini yerine getirdiklerini söyledi. Şimşek, Türkiye'deki gelişmelerin tümünden rahatsız olduklarını belirterek, "Sıfır sorunlu bir dış politikadan bugün savaş çanlarının çaldığı bir noktadayız" dedi.  
  Muhaliflerin buluşmasında Dersim tartışması, yemin krizi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun son açıklamalarının ele alındığı öğrenildi. Muhaliflerin kurultay çağrısı yapmaya hazırlandığı de öne sürüldü. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.