Sağlam: İki kez bayanlarla kazandık, bu geleneği sürdürmek istiyoruz

22 Mart 2012 Perşembe 15:50
Sağlam: İki kez bayanlarla kazandık, bu geleneği sürdürmek istiyoruz






BURSA (CİHAN)- Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligde hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe'yi yenerek ilk sekizle ilgili hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın bayan taraftarlar önünde oynanması konusunda ise Sağlam, Biz iki kez bayanlarla oynadık ve ikisini de kazandık. Bu geleneği devam ettirmek isteyeceğiz. dedi.

Başarılı teknik adam, genç oyuncular Mehmet Sak ve Barış Örücü ile birlikte haftalık basın toplantısını kulübün sponsorlarından Bak Yapı'da düzenledi. Ortada çok değerli bir üç puan bulunduğuna işaret eden Sağlam, şu değerlendirmeyi yaptı:

Matematiksel olarak devam etse bile ilk 4 şansımız kolay değil. İlk sekizle ilgili hedefimizi devam ettirebilmemiz için bu karşılaşma son derece önemli. Puan cetvelinde 4 - 5 takım çok sıkışık konumda. Alttan da onları sıkıştıranlar var. Bir an evle ilk sekizle alakalı hedefimize ulaşma açısından bu karşılaşma önemli. Bir de Fenerbahçe gerçeği var. Uzun zamandır kendi sahasında kaybetmiyor. Bu karışlaşmadan iyi bir sonuçla ayrılmak için bizim çok geçerli sebeplerimiz var. Oyuncularımız yine bu maçta da sorumluluklarını yerine getirecekler ve güzel bir futbolla güzel bir sonuç alacaklar. Buna yürekten inanıyoruz. Moralimiz yerinde, kupada devam ediyoruz. Ligde yükselişimiz saha sonuçlarıyla gelince beşinciliğe kadar yükseldik. Herkesin keyfi yerinde, yoğun bir dönem geçirdik ama bu yoğunluk güzel puanlarla bitirilince kalmıyor.

OZAN'IN DURUMU BUGÜN BELLİ OLACAK

Basser ve Carson'un takımla birlikte çalışmalara başladığını dile getiren Sağlam, Ozan İpek'in durumunun ise bugün netlik kazanacağını kaydetti.

Ozan'ın Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağını netleştirmeye çalıştıklarını ifade eden Sağlam, şöyle devam etti: İnşallah cumartesi akşamı güzel bir sonuç alıp hem bulunduğumuz yeri korumak hem de ilk sekizle alakalı hedefimize bir adım daha yaklaşmak adına bu karşılaşmayı iyi değerlendireceğimize inanıyorum.

BAYANLARLA İKİ KEZ KAZANDIK
Sağlam, bir gazetecinin, Karşılaşmanın kadınlarla oynanması avantaj olur mu? şeklindeki sorusuna ise şu yanıtı verdi: Biz iki kez bayanlarla oynadık ve ikisini de kazandık. Bu geleneği devam ettirmek isteyeceğiz.

Genç oyuncu Mehmet Sak ise önemli bir deplasmanda oynayacaklarını belirterek, Ligin 3 maçı kaldı. İlk 4 hedefimiz var. Oraya üç puan için gideceğiz. Hafta başından beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah hedefimize ulaşırız. diye konuştu.
Barış Örücü de Fenerbahçe'nin uzun zamandır kendi sahasında yenilmediğini hatırlatarak, bu seriyi bozmak istediklerini ifade etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.