Sevgilisine tarantula örümcek yollayan adam

Sevgilisine tarantula örümcek yollayan adama 2 yıl hapis cezası verildi. Çılgın aşık sevgilisini bir günde 770 kez aramış

11 Ekim 2013 Cuma 00:24
Sevgilisine tarantula örümcek yollayan adam








Terkedilmenin acısını hazmedemeyen gurbetçi genç intikam almak için tehdit ve şantaja başvurdu. Bununla yetinmeyip, Almanya'dan zehirli örümcek yollayınca hapsi boyladı. Sevgilisinden intikam almak için Kadına şiddetin gurbetçi versiyonu. Barış K., sevgilisinden ayrılınca tacize başladı. Her gün 770 kez aradı. Örümcek korkusu olan kadına tarantula bile yolladı.
AYRILIĞI HAZMEDEMEDİ
Almanya eski sevgilisine kâbus dolu günler yaşatan Barış K.’yı (37) konuşuyor. Yıldız S. (45), geçen yıl Barış’tan ayrıldı. Ayrılığı hazmedemeyen adam her gün 770 kere kadını aradı. İplerin koptuğu noktaysa, araknafobisi (örümcek korkusu) olan Yıldız’ın evine gelen kutuyu açmasıyla oldu. Çünkü kutuda canlı tarantula vardı. Şikâyet üzerine Barış, 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Barış hapiste bile kadını rahat bırakmadı. Telefon açıp “Yakında dışardayım. Görüşürüz” dedi. Cezası bitince tekrar mahkeme çıkarılan adama bu kez 2 yıl hapis cezası verildi. Genç kadının kabusu şimdilik bitmiş görünüyor. Ancak tehditlerin sümesi halinde Barış K,'ya verilecek cezanın da miktarı artacak...(KAYNAK AKŞAM)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.