SGK'dan Uşak Ticaret Borsası'na ziyaret

07 Aralık 2012 Cuma 15:36
SGK'dan Uşak Ticaret Borsası'na ziyaret






UŞAK (CİHAN)- SGK Uşak İl Müdürü Kenan Şenol, Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer´i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şenol, borsanın kayıtdışı ekonominin önlenmesinde çok önemli bir kurum olduğunu belirterek, SGK olarak Ticaret Borsası gibi bir kurumu, Uşak´ta bu denli faal çalışmasından dolayı kutluyoruz. dedi.

Geçen mayıs ayında Zahireciler Sitesi'ndeki yeni binasında hizmet vermeye başlayan borsayı ziyaret eden SGK İl Müdürü Şenol, Uşak´ta kayıtdışılığı önemli derecede kayıt altına aldıklarını söyledi. Şenol, İlimizde kayıtdışı ekonomi ve kayıtdışı istihdamın önlenmesi için ciddi çalışmalar yaptık. Uşak Ticaret Borsası da kayıtdışılığın önlenmesinde ilimizde etkin rol oynayan kurumların başında yer almakta. Borsa Başkanı Mustafa Sezer, son bir yılda etkin olarak görev yapıyor. Yeni binaları da oldukça donanımlı, üyelerine gerçekten çok kaliteli hizmet vermekteler. Borsanın çalışmalarında başarılar diliyorum. şeklinde konuştu.

Borsa Başkanı Sezer de ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, kayıtdışı ekonomi konusunda çok hassas olduğunu söyledi. 380 kayıtlı üyeleri olduğunu aktaran Sezer, Üreticimizin, tüccara sattığı karşılığında aldığı belge olan müstahsillerde ciddi çalışmalarımız var. 2011 yılında 77 milyon kg. buğday ve 40 milyon kg. arpa müstahsil işlemi gerçekleşmiştir. Bu rakamlarla kayıtdışı alışverişi ne denli kayıt altına aldığımız ortadadır. Son zamanlarda üreticimiz de tüccarımız da çok bilinçlendi. Umarız ilimizde sıfır kayıtdışı düzeyine geliriz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.