Şırnak'ta terörist saldırı, 1 şehit var

Şırnak Görmeç Taburu'na teröristler tarafından düzenlenen saldırıda bir asker şehit oldu. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen saldırı sonrası kaçan teröristlerin yakalanması için arama faaliyetleri devam ediyor.

07 Kasım 2016 Pazartesi 20:38
Şırnak'ta terörist saldırı, 1 şehit var






Şırnak'ta terörist saldırı, 1 şehit var

Son Dakika Şırnak, Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın düzenlendiği saldırıda 1 asker hayatını kaybetti Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde, 6'ncı Motorize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı Görmeç Taburu'na teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Görmeç Askeri Üs Güvenlik bölgesine, bir grup PKK'lı tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 1 aşker şehit oldu. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmadan sonra teröröstlerin kaçış güzergahları helikopterler tarafından yoğun ateşe altına tutuldu.

Şırnak ile Cizre arasındaki Küpeli dağlarının eteklerinde bulunan Görmeç Askeri Üs Güvenlik bölgesine, bugün saat 16.30 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla açtığı ilk ateş sırasında 1 asker şehit oldu. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmanın ardından teröristler kaçtı.

Saldırıyı düzenleyen PKK'lı grubun etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyon düzenlendi. Helikopterler, teröristlerin kaçış güzergahını yoğun ateş altında tuttu. Operasyon sürüyor.



TUNCELİ'DE 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, gerçekleştirilen hava harekatıyla 5 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi

Tunceli'de düzenlenen hava harekatında 5 terörist öldürüldü.
Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, "7 Kasım 2016 günü Hozat ilçesi Dalören mevkiinde güvenlik güçlerimizce icra edilen keşif/gözetleme faaliyeti esnasında 5-6 kişilik terörist grup tespit edilmiş, tespit edilen grubu etkisiz hale getirmek maksadıyla hava harekatı icra edilmiş, grubun tahmini kaçış güzergahları yoğun ateş altına alınmıştır. Yapılan hava harekatı sonrasında bölgede başlatılan arama tarama faaliyeti esnasında 5 terörist cesedi, 1 Kaleşnikof silah ile kış üstlenmesi olarak kalacakları barınak içerisinde çok miktarda kışlık yaşam malzemesi bulunmuştur" denildi.
Son Güncelleme: 07.11.2016 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.