Sivas'ta deprem, Sivas Gölova 4.0 ile sallandı

Sivas'ta meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem vatandaşlar arasında korkuya neden oldu. Gece yarısı saat 01.52'teki deprem yer yüzüne oldukça yakın bir mesafede oluştu.

21 Kasım 2016 Pazartesi 01:24
Sivas'ta deprem, Sivas Gölova 4.0 ile sallandı






Sivas'ta deprem, Sivas Gölova 4.0 ile sallandı

Son Dakika Deprem, Sivas Gölova ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem korkuttu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin Çevrecik yakınlarında ve 3.6 büyüklükte olduğunu duyurmasına rağmen AFAD depremin 4.0 büyüklüğünde hissedildiğini açıkladı.

Son Depremler
Sivas'ın Gölova ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 4.1 KM derinliğinde oluştu. Deprem Refahiye, Suşehri, İmranlı Şiran ve Alucra'da da hissedildiği bildiriliyor.



AFAD'dan alınan bilgiye göre saat 01:52'de, merkez üssü Sivas'ın Gölova ilçesine bağlı Çevrecik köyü olarak saptanan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sınır komşusu olan Erzincan'ın Refahiye ilçesinde de hissedildi. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir yıkım meydana gelmedi.

Yerin 10 kilometre derinliğindeki deprem, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nce ise 3,6 şiddetinde ölçüldü.

 
Son Güncelleme: 21.11.2016 01:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.