Sivil terör mağdurlarının şehit sayılması Belgin ailesini sevindirdi

22 Mart 2012 Perşembe 13:54
Sivil terör mağdurlarının şehit sayılması Belgin ailesini sevindirdi






BİNGÖL (CİHAN)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, grup toplantısında, terör mağduru sivillerin de şehit sayılacağına ilişkin verdiği müjde, çocuklarını korumak için kendisini canlı bombaya siper yapan Bingöllü Hatice Belgin'in ailesini sevindirdi.

Saldırıda hayatını kaybeden Hatice Belgin'in eşi Kadri Belgin, kararın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Belgin, Bu düzenlemenin çıkmasına yardımcı olanlardan Allah razı olsun. 30 yıldan beri insanlar mağdur oluyordu. Aileler fertlerini kaybetti, ekonomik olarak mağdur edilmişlerdi. Devletin, vatandaşlarına sahip çıkması çok güzel. Asker ve polisler gibi bizlerin de bazı haklardan faydalanması çok güzel bir durumdur. Devletin, sivil terör mağdurlarına sahip çıkması memnuniyet vericidir. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.