Taşkını görüntüleyen gazeteciler, sel sularına gömüldü

22 Ocak 2012 Pazar 13:57
Taşkını görüntüleyen gazeteciler, sel sularına gömüldü






Muğla'nın Fethiye ilçesinde dün gece etkili olan sağanak yağış, ilçedeki derelerin taşmasına sebep oldu. Taşan dereleri görüntülemeye çalışan gazeteciler çökme sonucu sel sularına düştü.

Fethiye'de dün gece başlayan sağanak yağış, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Metrekareye 41 kilogram yağışın düştüğü ilçede Foça Mahallesi'ndeki Mut deresi taştı, 1042 Sokak üzerinde bulunan köprü sular altında kaldı. Köprü mazgallarının ağaç dalları ile kapanması sonucu bölgede su taşkınları meydana geldi. Çevredeki araçların su altında kalmasına sebep olan taşkın sonrasında bazı evlerin giriş katlarına sel suları doldu. Olaydan kısa süre sonra bölgeye gelen Fethiye Belediyesine ait iş makineleri, köprü mazgallarını açarak facianın büyümesini engelledi.

Taşkını görüntülemeye çalışan 2 gazeteci, toprak kayması sonucu sel sularına gömüldü. Bir anda sel sularının içinde kalan gazeteciler kendi imkanlarıyla düştükleri yerden çıkmayı başardı. Gazetecilere ait ekipmanlar tamamen kullanılamaz hale geldi. Gazetecilerde herhangi bir sağlık problemi oluşmadı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.