Tatvan'a Aile Destek Merkezi kurulacak

18 Ekim 2012 Perşembe 12:34
Tatvan'a Aile Destek Merkezi kurulacak






BİTLİS (CİHAN)- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Bitlis'in Tatvan ilçesine 'Aile Destek Merkezi' açacağı bildirildi.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, konuyla ilgili yaptığı açıklama da; Aile Destek Merkezi'nde halk sağlığı uzmanı, sosyolog, psikolog ve uzmanların bulunacağını belirterek, Aile Destek Merkezi Projesi ile aile içi iletişim, hedef kazandırma, bireysel farkındalığı geliştirme, motivasyon eksikliklerini giderme, olumlu düşünmeyi artırma, öfke kontrolü, stres ve aşırı kaygı, ana baba eğitimi, ergenlik, mutlu aile dersleri, ebeveyn çocuk ilişkileri gibi konularda yardımcı olunması amaçlanıyor. dedi.

Aile Destek Merkezi'nin Tatvan Gençlik Merkezi binasında faaliyet vermesini planladıklarını kaydeden Kaymakam Erkan şöyle konuştu: Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından ilçemize açılacak olan 'Aile Destek Merkezi' sağlıklı düşünebilen, sorunlarla başa çıkabilen ve kendini gerçekleştirebilen bireyler kazandırmayı amaçlıyor. Bu proje için 270 bin TL'lik ödenek ayrıldı. Proje Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülecek. Projenin bir an önce hayata geçmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Bu projenin hayata geçirilmesi durumunda ilçemizdeki aile içi birçok sorunun çözümüne katkı sağlayacağına inanıyorum.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.