Terör korkusu nükleer santrali vurdu: Santral tahliye ediliyor

Belçika'da bir nükleer santral terörist saldırı nedeniyle boşaltılıyor. Polis ekipleri nükleer santral çalışanlarının tahliyesi için güvenlik hattı oluşturdu. Kabus büyüyor.

22 Mart 2016 Salı 15:53
Terör korkusu nükleer santrali vurdu: Santral tahliye ediliyor






Terör korkusu nükleer santrali vurdu: Santral tahliye ediliyor


Belçika'da bombalı saldırı, Belçika'nın Brüksel kentinde metro ve havalimanını vuran terör saldırısı ülke genelinde kabusa dönüştü. Liege şehri yakınlarında bulunan nükleer santral terörist saldırı endişesiyle boşaltılıyor.

POLİS NÜKLEER SANTRALİ TAHLİYE EDİYOR

Belçika'da son durum, Belçika'nın Liege kentinde bulunan nükleer santral tahliye edildi. Terör saldırılarıyla sarsılan Belçika'daki Tihange nükleer enerji santralinin boşaltıldığı açıklandı. Devlet televizyonu VTM, santralin polis tarafından boşaltıldığını bildirdi.
Ülke genelinde çok sayıda kritik tesis ve önemli kabu binası da tahliye edildi. Belçika televizyon kanalları vatandaşlara evlerinden çıkmamaları uyarısında bulunuyor. Halen okullarda bulunan çocukların ise ne zaman tahliye edileceği bilinmiyor..
Son Güncelleme: 22.03.2016 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdurrahman 2016-03-22 23:40:55

terör ateşi yayılıyor sadece türkiye değil bütün dünya artık ateş üstünde bir zamanlar terörle beslenenler bakalım bundan sonra ne yapacaklar