Turgutlu şehidini bekliyor: Sur ateşi, Manisa'ya düştü

Son Dakika Diyarbakır, Sur'da bombalı tuzakta şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in baba ocağına ateş düştü.

21 Ocak 2016 Perşembe 03:19
Turgutlu şehidini bekliyor: Sur ateşi, Manisa'ya düştü






Turgutlu şehidini bekliyor: Sur ateşi, Manisa'ya düştü


Diyarbakır Sur'da son durum, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde devam eden operasyonda şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyon sırasında, PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, 2 asker yaralandı.

Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin şehit oldu. Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde görevli olan ve geçici görev için Sur'a geldiği öğrenilen Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in şehit haberini baba Mehmet Emin Şahin'e, askeri yetkililer ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından verildi. Şehit Ali Şahin'in bekar olduğu, 6 çocuklu ailenin de en büyük evladı olduğu öğrenildi.

Şehidin cenazesi Diyarbakır'da düzenlenecek törenin ardından memleketine gönderileceği belirtildi.


Son Güncelleme: 21.01.2016 03:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.