Türkiye bu fotoğrafı paylaşıyor.. Konya mı? Haymana mı?

Konya'da önceki gün görülen Ay - Yıldızlı muhteşem görüntüyü bugün bazı gazetelerin internet siteleri 'Haymana'da çekilen fotoğraf' diye duyurunca sosyal medyada tartışma başladı. Bu fotoğraf nerede çekildi?

12 Eylül 2015 Cumartesi 01:19
Türkiye bu fotoğrafı paylaşıyor.. Konya mı? Haymana mı?






Türkiye bu fotoğrafı paylaşıyor.. Konya mı? Haymana mı?

Gökyüzünde ay yıldız Konya, Konya ay yıldız, Önceki gün sosyal medyada 'Konya'da unutulmaz görüntü' başlığıyla paylaşılan görüntü bugün de Haymana diye haber oldu..


Facebook Konya sayfasında 10 eylül tarihinde paylaşılan 4 ayrı fotoğraf Konyalı'lar ile Haymanalı'ların arasını açtı. Ankara'da akşam saatlerinde bulutların oluşturduğu ay ve yıldız vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Ankara’nın Haymana ilçesinde akşam saatlerinde gökyüzünde beliren ay ve yıldız görenleri şaşkına çevirdi. Bulutların gökyüzünde oluşturduğu Türk bayrağını andıran şekil, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Telefonlarına sarılan ilçe sakinleri, bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekti.





Son Güncelleme: 12.09.2015 01:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.