Uluslararası Kemal Coşkunöz Açık Eskrim Turnuvası üçüncü kez başlıyor

18 Ekim 2012 Perşembe 11:39
Uluslararası Kemal Coşkunöz Açık Eskrim Turnuvası üçüncü kez başlıyor






BURSA (CİHAN)- Coşkunöz Holding kurucusu M. Kemal Coşkunöz adına bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Uluslararası Kemal Coşkunöz Açık Eskrim Turnuvası'nın tanıtımı yapıldı.

Almira Otel&de düzenlenen tanıtım toplantısına, Türkiye Eskrim Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Emre Ersop, Coşkunöz Holding Spor Kulübü Başkanı Mehmet Besler, Coşkunöz Holding Genel Koordinatörü Cenk Yöney ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin katıldı.

Coşkunöz Holding Genel Koordinatörü Cenk Yöney, Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Uluslararası Kemal Coşkunöz Eskrim turnuvamız ile kurucumuz Kemal Coşkunöz'ün adını yaşatarak spora katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. dedi.

Bursa'da doğan, Türkiye ve Dünya'ya üreten Coşkunöz Holding olarak, sağlıklı bir toplumun temelinde sağlıklı bireylerin yer aldığının bilincinde olduklarını anlatan Cenk Yöney, şöyle devam etti:
Coşkunöz Eğitim Vakfı ile eğitime, Coşkunöz Spor Kulübü ile de spora yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bursa'ya uluslararası bir turnuva armağan ederken; her yıl daha fazla katılım ile daha başarılı sporcular çıkaran bir organizasyon hedefliyoruz.


300 SPORCU KATILACAK

Coşkunöz Holding Spor Kulübü Başkanı Mehmet Besler de 'Gücün ve Zarafetin Zamanı' sloganı ile bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikleri ifade etti. Besler, şöyle devam etti:
20-21 Ekim tarihlerinde Bursa Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan turnuvamızda Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Moldova, Ukranya, Ürdün ve Yunanistan'dan gelen yaklaşık 300 sporcu mücadele edecek. Turnuva büyükler kategorisinde olacak. Müsabakalar bay-bayan epe, flöre ve kılıç dallarında yapılacak. Bireysel ve takım müsabakaları gerçekleşecek.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL AVRUPA VEYA DÜNYA ŞAMPİYONASINI BURSA'YA GETİRECEĞİZ

İlk yıl üç ülke, ikinci yıl 7 ülke ile gerçekleştirdikleri turnuvanın her yıl biraz daha büyüyen bir organizasyon haline geldiğini anlatan Mehmet Besler, turnuvanın açılış töreninin 20 Ekim Cumartesi günü saat 10:00'da gerçekleştirilip, ödül töreninin ise pazar akşamı saat 18:00'de yapılacağını kaydetti. Besler, sporsever bütün Bursalıları; özellikle genç ve çocukları turnuvaya davet etti.

Mehmet Besler, önümüzdeki sene Avrupa veya Dünya şampiyonasını Bursa'ya getirmek için çalıştıklarını belirterek, Büyük bir ihtimalle bu iki önemli turnuvadan birisini Bursa'ya getireceğiz. şeklinde müjdeyi verdi.

Türkiye Eskrim Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Emre Ersop ise, her sene artan başarıların devamını diledi. Ersop, Kurulduğu günden bu yana eskrimi tanıtmaya çalışan Coşkunöz Holding Spor Kulübünün 12 yıldan beri bu sporu tanıtmaya çalışmış ve başarılı olmuştur. Kurulduğu günden bu yana Coşkunöz Holding Spor Kulübüne desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

BU TURNUVA BURSA'NIN TANITIMINA DA BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

İl Müdürü Süleyman Şahin ise her geçen gün ivmesi biraz daha güçlenen bu uluslararası eskrimi turnuvasının Bursa'nın tanıtımına da büyük katkı sağlayacağına dikkat çekti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.