Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'nun konferansına bomba ihbarı

Ermeni yalanları önünde diz çöken Almanya'da konferans vermeye giden MHP'li milletvekillerinin konuşma yapacağı salonda bomba ihbarı yapıldı. Prof. Dr. Ümit Özdağ, Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ile birlikte dinlemeye gelen çok sayıda kişi salon dışına çıkartıldı.

24 Haziran 2016 Cuma 19:17
Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'nun konferansına bomba ihbarı






Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu'nun konferansına bomba ihbarı


MHP Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Prof.Dr. Ümit Özdağ ile MHP Milletvekili Prof.Dr Yusuf Halaçoğlu'nun Almanya'da konferans vereceği salon için bomba ihbarı yapıldı. Konferansın yapılmasına dakikalar kala yapılan ihbar yüzünden tıklım tıklım dolu olan salon boşaltıldı.



Alman polisi ve bomba aramada kullanılan köpekler salonu didik didik arıyor.

İHBAR CİDDİYETLE TAKİP EDİLİYOR

Bölücü terör örgütü PKK'lıların cirit attığı Berlin'de sözde Ermeni soykırım iddiaları konusunda konuşma yapmak için bulunan Prof.Dr. Ümit Özdağ ile Ermeni iddiaları konusunda pek çok bilimsel araştırma yapan bu konuda kitaplar yazan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Alman polislerinin bomba ihbarını ciddiyetle takip ettiğini belirterek 'Muhtemelen terör örgütü PKK yandaşlarının işi. PKK ve ASALA yıllardır Almanya, Fransa, Belçika gibi ülkelerde ikiz kardeş gibi çalışıyor. Amaçları bizi yıldırmak. Konferansa mani olmak. Onlar yıllardır şiddetle bombalı katliamlarla, diplomatlarımıza yönelik kalleş saldırılarla bu tür girişimleri engellemeye çalıştılar. Gerçeklerin ortaya çıkmasından korkuyorlar. Ama biz her yerde korkmadan bildiklerimizi tarihi gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Sahte tarihçilerin, onların terörist maşalarının bizi engellemesi mümkün değil' değerlendirmesini yaptı.

ALMANLAR'DAN ÇİRKİN OYUNLAR DİZİSİ

Prof.Dr. Özdağ ile Prof.Dr. Halaçoğlu'na konferans vermek için salon vermemekte direten Almanlar, iki MHP milletvekilinin kalacağı otelde yapılan rezarvasyonlarını da hiç bir gerekçe göstermeden iptal etti.
Almanların iki Türk milletvekiline yaptığı küstahlığın ardından durumu yakından takip eden çok sayıda Türk Sivil Toplum Kuruluşu yetkilisi durumu protesto etti.  Türkiye'de Alman askeri üssüne karşı çıkan MHP ve ülkücülerin Alman hükümeti tarafından susturulmak istendiğini belirten STK temsilcileri, 'Türk milliyetçileri bu tür çirkin tezgahlara asla prim vermez. Bu tür utanç verici girişimlerin arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Onlara gereken cevaplar meşru zeminlerde verilir' değerlendirmesini yaptı.
Son Güncelleme: 24.06.2016 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.