Vanlı gençler boş zamanlarını halk oyunları oynayarak değerlendirecek

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:53
Vanlı gençler boş zamanlarını halk oyunları oynayarak değerlendirecek






VAN (CİHAN)- Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında başlatılan halk oyunları kursu start aldı. Projeyle Vanlı gençlerin kültürel faaliyetlere katılarak boş zamanlarını daha iyi değerlendirmesi amaçlanıyor.

Van Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından SODES projesi destekli Çocuklarımızdan, geleceğin gençlerini ve geleceğin sporcularını yetiştirmeyi amaçlayan' proje kapsamında halkoyunları kursu verilmeye başlandı.

Eğitimleri veren halkoyunları hocası Necmettin Yaşlak, Van Valiliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün SODES proje kapsamı dahilinde bay ve bayan olmak üzere her yaş grubundaki gençlerimize dersler vermeye başladık. Her hafta sonu 75. Yıl Spor Salonu'nda belli saatler arasında öğrencilerimize günde 2 saatlik bir çalışma ile folklor kültürünü öğretmeye çalışıyoruz. Vanlı gençlerimizin bu tür kültürel faaliyetlere katılarak boş zamanlarını daha iyi değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Emeği geçen Van Valiliği'ne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.