www.putin2012.ru aktif, Rusya başbakanı televizyon tartışmalarında olmayacak

12 Ocak 2012 Perşembe 13:33
www.putin2012.ru aktif, Rusya başbakanı televizyon tartışmalarında olmayacak






 Rusya'da 4 Mart'ta yapılacak devlet başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Başbakan Vladimir Putin'in seçim kampanyasını yürüteceği internet sayfası aktif hale geldi. Putin'in seçim kampanyası bütçesinden hazırlanan sayfayı Ria Novosti 1,1 milyon rubleye (35 bin dolar) hazırladı.

Putin'in basın danışmanı Dmitri Peskov modern, sağlam ve güvenilir bir sayfanın aktif hale geldiğini, başkanlık seçimleri ile ilgili her türlü bilginin burada yer alacağını kaydetti. İnternet sayfasında Putin'in biyografisi, gelişmeler ve siyasi düşünceleri yer alıyor.

Portalın önemli bölümlerinden birini de Rusya'yı birlikte değiştirelim kısmı oluşturuyor. Buna göre ziyaretçiler öneri ve eleştirilerini doğrudan Rusya Başbakanına iletme fırsatı bulabilecek.

İnternette aktif olarak yer almak isteyen Putin'in kısmen destek kaybı yaşayan iktidar partisi Birleşik Rusya ile arasına mesafe koymak istediği de gelen bilgiler arasında. Son anketlere göre Putin'e destek yüzde 50'nin üzerinde ve ilk turda devlet başkanı olarak seçilmesi bekleniyor.

Rusya Başbakanı diğer adaylarla birlikte televizyon tartışmalarına ise soğuk bakıyor. Peskov seçim süreci devam ederken Putin'in başbakanlık görevini de tamamı ile yerine getirdiğine dikkat çekti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.