YESİAD'tan 'Kaliteli Yaşam ve İnsan Tanıma Sanatı' konulu konferans

29 Kasım 2012 Perşembe 16:11
YESİAD'tan 'Kaliteli Yaşam ve İnsan Tanıma Sanatı' konulu konferans






AMASYA (CİHAN)- Yeşilırmak Sanayici ve İşadamları Derneği(YESİAD) 'Kaliteli Yaşam ve İnsan Tanıma Sanatı' konulu konferans düzenledi. Büyük Amasya Oteli çok amaçlı salonunda düzenlenen konferansa Kişisel Gelişim Uzmanı ve Psikolog Bünyamin Gülmez konuşmacı olarak katılırken, programı çok sayıda iş adamı izledi.

Programın açılış konuşmasını yapan YESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yaraş, insanların iletişim kurmak, gelişmek ve kendi yaşam kalitesini artırmak için durmaksızın çalıştığını söyledi. Fatih Yaraş, Bugün, etkili iletişimin insanları tanıyarak yaşamımızı nasıl düzene sokmamız gerektiğinin sırlarını öğrenerek başarıya bir adım daha yaklaşacağız. Başarılı, dinamik ve pozitif birçok özelliğinizle iş yaşamınızda ön plana çıkıyor ve kariyer basamaklarını tırmanıyor olabilirsiniz ama durduğunuz noktanın güvenliği ve garantisi için kendinizi hiç durmadan yenilemeniz gerektiğini unutmayın. şeklinde konuştu.

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Psikolog Bünyamin Gülmez ise konuşmasında, insan tanıma sanatının iş yerinde veya sosyal yaşantıda karşılaşmış olunan vatandaşların dış davranışlarına ve görüntülerine bakarak kişilik tipleri hakkında yorum yapma sanatı olduğunu söyledi. Bünyamin Gülmez konuşmanın devamında, şunları söyledi: Bu durum dünyada şu an için bilimsel süreçler olarak ilerlemektedir. İnsanlara doğuştan gelen mizaç yani hiç kimsenin müdahale edemediği bir sistem, 0-9 yaş arası oluşan karakter, 9-25 yaş arasında oluşan kişilik olmak üzere üç ana çerçevede insanların yorumlanmasıdır. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.