Yıktıkları evin altında kaldılar

15 Aralık 2012 Cumartesi 17:18
Yıktıkları evin altında kaldılar






KÜTAHYA (CİHAN)- Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesinde, iki katlı evlerini yıkıp yenisini yapmak isteyen şahıslar enkaz altında kaldı.

Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın'ın da geldiği olay yerinde belediye işçileri ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan Kamil Kılıçaslan, Mustafa Kılıçaslan, Ali Baştürk, Ramazan Baştürk, cankurtaranlarla Simav Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ramazan Baştürk' ün durumunun ağır olduğu bildirildi. Hastaneye giderek bilgi alan Başkan Yalçın, kendi evlerini yıkmaya çalışırlarken bir kısmının çökmesiyle moloz yığınları altında kaldıklarını söyledi. Yalçın, 19 Mayıs 2011'deki depremde hasar gören ahşap evlerini yıkmaya çalışan sahipleri, bir anda çürük zemine basınca çöken binanın altında kalmıştır. Bu olaydan dolayı çok üzgünüz. dedi.
Hafif yaralılardan Mustafa Kılıçaslan ise evin bir duvarını yıkarken tavanın üzerilerine çöktüğünü anlattı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.