Yok artık sedef: İstanbul vurulmadıkça Türkiye uyanmaz

Türkiye'nin gündemini sarsan Sultanahmet'teki kanlı saldırının ardından bazı gazetecilerin sosyal medya mesajları tepkilere neden oldu. Sedef Kabataş'ın paylaşımı ise skandal gibi sözlerle dolu.

12 Ocak 2016 Salı 16:40
Yok artık sedef: İstanbul vurulmadıkça Türkiye uyanmaz






Yok artık sedef: İstanbul vurulmadıkça Türkiye uyanmaz

Terör örgütünün kanlı eylemini 'İstanbul vurulmadıkça Türkiye uyanmaz' twitiyle değerlendiren gazeteci Sedef Kabaş'a tepki yağıyor. İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili skandal bir paylaşımda bulundu.

SULTANAHMET'TE BOMBALI SALDIRI İÇİN BÖYLE DEDİ
Daha önce İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nu 17-25 Aralık'la ilgili tutumundan dolayı, sosyal medyadan hedef gösteren gazeteci ve program yapımcısı Sedef Kabaş 10 kişinin hayatını kaybettiği Sultanahmet'teki patlamayla ilgili de Twitter hesabından şok paylaşımlarda bulundu.

Adeta terör örgütlerine Türkiye'yi kaosa sürükleyin çağrısı yapan Kabaş, Twitter hesabından, "Sultanahmet Meydanı'nda patlama.. Terör adım adım. İstanbul vurulmadıkça Türkiye uyanmaz..." dedi.

AHMET ALTAN DA İSTANBUL'U HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Aynı çağrıyı geçtiğimiz hafta FETÖ'ye bağlı bir internet sitesindeki köşesinde Ahmet Altan da yapmıştı. Altan, "Tanklar İstanbul’un mahallelerine girmeden Türkiye’de iç savaş olmaz"  demişti.

Malum kesimden art arda iç savaş tahrikine yönelik çağrıların gelmesi, oynanan oyunu gözler önüne serdi.

KABAŞ HAKKINDA SORUŞTURMA YÜRÜTÜLMÜŞTÜ

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Vedat Yiğit'in yürüttüğü soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli 17 ve 25 Aralık soruşturmalarında verilen takipsizlik kararıyla ilgili Twitter mesajlarında ''Terörle mücadelede görev almış şahısları hedef göstermek'' ve ''hakaret'' suçlarını işlediği gerekçesiyle Kabaş hakkında gözaltı kararları alınmıştı.
Son Güncelleme: 12.01.2016 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.