Yüksekova'da gergin bekleyiş; Öğretmenlere izin yazısı

Hakkari Yüksekova'da son durum, Teröristlere yönelik operasyon hazırlığı sürüyor, ilçedeki tüm öğretmenlere yazı gitti! Pazartesi gününden itibaren izinli,

12 Mart 2016 Cumartesi 17:02
Yüksekova'da gergin bekleyiş; Öğretmenlere izin yazısı






Yüksekova'da gergin bekleyiş; Öğretmenlere izin yazısı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde öğretmenlerin Pazartesi gününden itibaren idari izinli sayılacağı belirtildi.

Bölgede bir süreden bu yana süren operasyonlar tamamlanmasının ardından gözler yüzlerce hendek ve barikatın bulunduğu Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne çevrildi.

Zaman zaman operasyonların yapıldığı ilçede büyük operasyon öncesi ilçe halkı da göç etmeye devam ediyor.
İlçeye sevk edilen güvenlik güçlerinin bir bölümü boşalan okullara yerleşirken, ilçede görev yapan öğretmenler için de yazı gönderildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen yazıda ilçede görev yapan öğretmenlerin Pazartesi gününden itibaren idari izinli sayılacağı belirtildi. İdari iznin kaç gün olacağı henüz belirtilmezken, günler öncesi eşyalarını memleketlerine gönderen öğretmenler hafta sonu da ilçeden ayrılmaya başladı.

Son Güncelleme: 12.03.2016 17:15
Anahtar Kelimeler:
Öğretmenler Terk Ediyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.