Zaman, CHA, Aksiyon internet'e ne oldu?

Paralel yapılanmaya yönelik operasyonlarda sonunda Zaman'a el konuldu. Zaman ile birlikte Aksiyon, CHA gibi kurumların internet sitelerinde son durum...

06 Mart 2016 Pazar 13:09
Zaman, CHA, Aksiyon internet'e ne oldu?






Zaman, CHA, Aksiyon internet'e ne oldu?

Zaman Gazetesi'ne atanan kayyum yönetiminin ardından Türkiye en eski haber portallarından Zaman.com.tr'de eski haber ve köşe yazıları tamamen kaldırıldı. Sabah erken saatlerden itibaren Zaman'a giren okurlar bir sürprizle karşılaştı. Cihan Haber Ajansı ve Aksiyon Dergileri'nde ise durum benzer şekilde devam ediyor.

'Zaman Gazetesi websitesi güncellenmektedir. En kısa sürede siz okurlarımıza daha kaliteli ve tarafsız hizmet vereceğiz' uyarısıyla karşılaştı. Bu arada Zaman gazetesi veritabanında yer alan onlarca dergi, gazete, kütüphane ve yıllardır yayınlanan röportajların akibeti ise bilinmiyor.

Zaman ile bağlantılı Cihan Haber Ajansı'na ait internet sitesi de dün akşam saatlerine kadar yayınına devam etti. Aksiyon dergisinin internet sitesi sunucusuna ise erişim şimdilik yok. iyigunler.net


Son Güncelleme: 06.03.2016 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
merve 2016-03-06 15:08:05

ne olacak belli değilmi zaten erişim engelli gelmiş bundan dolayı siteler kapalı ama önemli olan bundan sonra ne olacağı yani ajans abonelikleri olanlar ne olacak?