Askere bildiri vermek isteyen gruptan çirkin saldırı

Ankara'nın göbeğinde çarşı iznine çıkan askerlere sataşan Dev-Lis üyesi bir grubun çıkardığı tartışma kavgaya dönüştü. Vatandaşların da tepki gösterdiği gruptan 14 kişi gözaltında

03 Nisan 2016 Pazar 17:44
Askere bildiri vermek isteyen gruptan çirkin saldırı







Askere bildiri vermek isteyen gruptan çirkin saldırı


Ankara'da bir grup Devrimci Liseliler (DEV-LİS) üyesi ile çarşı iznindeki askerler arasında dağıtılan bildiri nedeniyle arbede yaşandı. İki grup arasında kısa sürede kavgaya dönüşen olayda 15 kişi gözaltına alındı.

ASKERLERE SALDIRI İDDİASI

Kızılay Yüksel Caddesi'nde stant açan DEV-LİS üyesi bir grupla çarşı iznine çıktığı belirtilen askerler arasında grubun dağıttığı bildiri nedeniyle gerginlik yaşandı. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği olayın ardından DEV-LİS üyesi 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar, sağlık kontrolünün ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Son Güncelleme: 04.04.2016 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.