Hatay'da polis aracına saldırı, 2 şehit var

Hatay Serinyol Mahallesi'nde devriye gezen asayiş ekiplerine, Toros marka bir otomobilden ateş açıldı, 2'si ağır 3 polis yaralandı, yaralı 2 polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

09 Temmuz 2017 Pazar 23:25
Hatay'da polis aracına saldırı, 2 şehit var






Hatay'da polis aracına saldırı, 2 şehit var



Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde devriye görevi yapan asayiş ekiplerine düzenlenen silahlı saldırı sonrası çıkan çatışmada 2'si ağır 3 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurları yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Serinyol Mahallesi'nde devriye gezen asayiş ekiplerine, Toros marka bir otomobilden ateş açıldı. Polis ekipleri kendilerine ateş açıldıktan sonra kaçan otomobilin peşine düştü.

Saldırganlar, Bölge Trafik karşısındaki ormanlık alanda araçtan inip kaçmak istedi. Bu sırada çıkan çatışmada 3 polis memuru yaralandı. 3 kişi oldukları öğrenilen saldırganlar ise ormanlık alana kaçtı. Olayın ardından bölgeye araların da özel harekatın da bulunduğu çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yaralı polis memurları, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı polis memurlarından ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

ŞEHİT POLİSLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Hatay'da asayiş ekiplerine ateş açan teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan polis memurlarının isimleri belli oldu.
Antakya ilçesine bağlı Serinyol Mahallesi'nde devriye gezen asayiş ekiplerine ateş açtıktan sonra kaçan teröristler ile çatışmaya girerek ağır yaralanan polis memurlarından Hayrettin Mennan ve Bayram Bozdoğan şehit oldu. Yaralı polis memuru Samet Kılıçsarı'nın Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

PKK’LI TERÖRİSTLERİN ARACI İNCELENİYOR

Hatay’ın Antakya ilçesi girişinde yer alan Bölge Trafik Denetleme Noktası'nın karşısında, eski İskenderun yolu üzerinde Anayazı Mahallesi mevkiinde uygulama yapmak için bulunan görevli polis ekibine ateş açılmasından sonra başlatılan çalışmalar devam ediyor.
2 polisin şehit olduğu hain saldırı girişimi sonrasında kaçan saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı başlatılırken, teröristlerin kaçarken kullandıkları araç çekici yardımıyla incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Kaçan teröristler için bölgede geniş çaplı operasyon devam ediyor.
Son Güncelleme: 10.07.2017 02:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.