Malatya’da Bonzai Kullanan 3 Genç Yoğun Bakımda

Mikail PELİT / MALATYA, () -MALATYA'da bonzai kullandıkları için fenalaşan 3 genç yoğun bakıma alındı. Gençlerden birinin askerden izinli geldiği belirtildi. Malatya’da Abdullah Gül Parkı içerisindeki tuvalette baygın halde bulunan...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:10
Malatya’da Bonzai Kullanan 3 Genç Yoğun Bakımda






Mikail PELİT / MALATYA, () -MALATYA'da bonzai kullandıkları için fenalaşan 3 genç yoğun bakıma alındı. Gençlerden birinin askerden izinli geldiği belirtildi.
Malatya’da Abdullah Gül Parkı içerisindeki tuvalette baygın halde bulunan 3 genç,  ambulansla Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan 18 yaşındaki H.M., 20 yaşındaki B.A. ve 16 yaşındaki M.A., durumlarının ağır olması nedeniyle yoğun bakıma alındı.
Polis ekipleri, 3 gencin baygın bulundukları bölgede inceleme başlatırken, doktorların yaptığı ilk incelemede 3 gencin de bonzai kullandığı saptandı. Durumu ağır olan gençlerden B.A.’nın ise asker olduğu ve kısa bir süre önce izne geldiği anlaşıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.